Egészségügyért Felelős Államtitkárság

Dohányzásellenes hírek

Tartalom

  Dohányzás elleni flashmobot tartottak az EOK-ban A megmozduláson dr. Kellermayer Miklós, az Általános Orvostudományi Kar ÁOK dékánja kiemelte: közismert a dohányzás káros hatása, ennek ellenére mégis sokan élnek ezzel a szenvedéllyel.

  dohányzásellenes hírek 30 éves leszokni a dohányzásról

  Az akaraterőt és a célt említette, mint két lényeges tényezőt a leszokásban. Egyik legnagyobb célnak nevezte a testi, szellemi és lelki egészségünk megőrzését.

  dohányzásellenes hírek leszokni a dohányzást súlyával

  A prevenciós és figyelemfelkeltő flashmobot dohányzásellenes hírek négy hazai orvosi egyetemen szinkronban rendezték meg. Tanácsadással, biztatással és egy erre a célra kifejlesztett applikációval segítik azokat, akik elszánták magukat a leszokásra — hangsúlyozta.

  A megmozdulás keretein belül az Egészségfejlesztési Központtal közösen megvalósított cigis gyűjtődobozokat helyeznek ki az EOK mellett a Nagyvárad dohányzásellenes hírek Elméleti Tömbben, a Gyógyszerésztudományi Karon, az Egészségtudományi Karon, a Fogorvostudományi Karon, valamint a Központi Igazgatósági Épületben is.

  milyen előnyei vannak a dohányzásról való leszokásnak

  Akik leteszik a cigarettát, szimbolikusan ezekbe a gyűjtődobozokba dobhatják be őket — mutatott rá az alelnök. Azt szeretnék, ha november Ezek is érdekelhetik.

  hogyan lehet leszokni a vodkát és dohányozni abbahagyta a dohányzást, unalmas lett élni