Bejegyzés navigáció

Dohányzásellenes műhely

Tartalom

  dohányzási spray ár kazahsztán leszokni a dohányzásról és kövér ivásról

  Az EVP dohányzásellenes műhely indult, az országban egyedülálló dohányzásleszoktató programja során a dohányosok hathatós segítséget kapnak: a leszokás gyógyszeres kezelésének több mint 60 ezer forintos költségét kétharmadrészben a program, illetve az önkormányzat fedezi.

  A programban részt vevőknek mindössze a kezelés dohányzásellenes műhely egyharmadát kell saját forrásból állniuk, ami nem több, mint amennyit egy erős dohányos egy hónap alatt elkölthet cigarettára. Az EVP ezt követően, tavaly hirdette meg dohányzásmegelőző programját, melynek keretében a dohányzásról való leszokás támogatása mellett kiemelt figyelmet fordít a gyermekek és fiatalok dohányzástól való visszatartására.

  amikor a vonatok abbahagyják a dohányzást jobb oldali mellkas szúrás

  Ennek új eleme a Az általános iskolások feladata saját, dohányzással kapcsolatos kisfilm, plakát vagy szórólap, interjú, zeneszám, esszé, vers készítése. A középiskolás osztályoknak pedig saját Facebook-oldalt kell létrehozniuk és ott megosztaniuk minél több, színvonalas dohányzásellenes tartalmat.

  hogyan lehet leszokni az Allan Pease dohányzásról

  A cél az is, hogy a diákok minél aktívabbak legyenek és a lehető legtöbb embert vonják be a kampányba. A kampány során megosztott dohányzásellenes tartalom lehet saját készítésű kisfilm, interjú, fotó, plakát- és szórólapterv vagy máshonnan átvett tartalom is.

  A pályázó osztályoknak idén is egy saját dohányzásellenes, illetve dohányzás megelőzéssel kapcsolatos alkotást plakátot, képet stb.

  Az osztályok munkáját egy-egy felügyelő tanár koordinálja, segíti. A most induló kampánytól dohányzásellenes műhely várják a szervezők, hogy a fiatalok körében népszerű internetes közösségi oldalakat sikerül a dohányzás elleni küzdelem szolgálatába állítani, és a diákok a saját maguk által megfogalmazott dohányzásellenes üzeneteket lényegesen hitelesebbnek értékelik, így azok még több fiatalhoz eljutva nagyobb hatásfokot érnek el.

  dohányzásellenes műhely

  A két győztes osztály tagjai egy kétéjszakás, háromnapos osztálykiránduláson vehetnek rész Mártélyon, Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város önkormányzatának és az EVP jóvoltából.