Kreatív Online - WHO - sokkoló dohányzásellenes plakát

Dohányzásellenes poszter

Tartalom

  Két cowboy üget lóháton a lenyugvó Nap korongja felé.

  a dohányzásról való leszokás első lépései nem fogok abbahagyni az ivást

  Ahelyett azonban, ahogy az a világ minden részében elterjedt reklámplakátokon dohányzásellenes poszter, cigarettájukból nagyot szippantva megelégedéssel eregetnék a füstkarikákat, egyikük odaszól társának: "Bob, rákos vagyok".

  WHO - sokkoló dohányzásellenes plakát [ Ezzel a sokkoló plakáttal indítja új offenzíváját az Egészségügyi Világszervezet WHO a dohányzás elleni küzdelem világnapján.

  dohányzásellenes poszter

  A nemzetközi szervezet támadásának célkeresztjébe elsősorban a film- és a dohányzásellenes poszter ipar áll, a dohánykonszernek ugyanis világszerte kereken hat milliárd dollárt költenek reklámra, és elsősorban a fiatalokat csábítják kampányaikkal. A WHO jelenleg dohány-ellenes konvenció megszövegezésén dolgozik, amelynek legkésőbb három év múlva életbe kellene lépnie, amely szigorúan szabályozná a dohányáruk reklámozását és kereskedelmi forgalmazását is.

  mielőtt nagyböjt leszokni a dohányzásról

  Az ominózus poszter félreérthetetlenül a Marlboro Country MC plakátok világát tükrözi, gúnyos eltorzított formában. PM sajtófőnöke úgy véli, a MC plakátok a felnőtt dohányosok millióinak tetszését nyerték el az évtizedek alatt, ezért a kampány nem sínyli meg, hogy a mozgalom önkényesen kisajátította.

  • Kreatív Online - WHO - sokkoló dohányzásellenes plakát
  • Index - Külföld - Kiverte a biztosítékot egy francia dohányzásellenes plakát
  • Hatékony dohányzásellenes gyógyszerek - A dohányzásellenes gyógyszer az ivástól is elveszi a kedvet
  • Dohányzásmentes Világnap | Dohányzás Fókuszpont
  • Amely hatékonyan segíti a leszokást
  • Zambezi abbahagytam a dohányzást
  • A legjobb dohányzásellenes plakátok

  A PM a fiatalok megóvása érdekében nyitott a párbeszédre, ezt dohányzásellenes poszter a Felelősségteles Kereskedői Programjuk, valamint a hamarosan induló iskolai projektjük, amelyben önismereti tréningek szervezésével próbálják a káros magatartásformák elkerülésére buzdítani a fiatalokat. Forrás: mti.

  dohányzásellenes poszter