Keresés a playeren

Dohányzásellenes rajzok, Beszámoló a dohányzás káros hatásai témahétről - firstkryon.hu

Tartalom

  Köszi, NEM!

  mit kell tenni, ha leszokik a dohányzásról

  Maximum 3 db A4-es oldal borító nélkül, ami opcionális Színes vagy fekete-fehér Jól olvasható, kézzel vagy géppel írt szövegdobozok és szóbuborékok A jelentkezési lapot, a hozzájáruló nyilatkozatot és az elkészült művek eredeti vagy dohányzótabletták Ár változatát kérjük elküldeni, vagy személyesen eljuttatni az alábbi címre: Erzsébet Ifjúsági Alap Budapest, Váci út Az elkészült képregényeket legalább dpi-s felbontásban pdf formátumban is kérjük elküldeni az alábbi email címre: kepregeny erifa.

  Pályázati feltételek: Az alkotópályázaton kizárólag azok a éves fiatalok vehetnek részt, akik az előírt módon pályáznak.

  A nyereményjátékban egy pályázó több művel is részt vehet, de csak egy képregényért jár díjazás. A pályázó aláírásával hozzájárul, hogy a pályázat népszerűsítése érdekében a szervezők térítés nélkül felhasználhassák a beküldött pályamunkákat a szerző nevének és dohányzásellenes rajzok feltüntetésével honlap, közösségi média, sajtó, plakát, meghívó, vándorkiállítás, stb.

  dohányzásellenes rajzok

  A pályázó a jelentkezési lap és a hozzájáruló nyilatkozat kitöltésével, valamint a dohányzásellenes rajzok elküldésével nevezhet. Az elkészült alkotásokat szakértő zsűri értékeli. A bírálatnál a saját fantáziavilág, egyéni kifejezőkészség élvez elsőbbséget.

  dohányzásellenes rajzok allen carr leszokni a dohányzásról hangoskönyv

  Az első három helyezettet ajándékkal jutalmazzuk. DJI Tello drón.

  1. Nasivin orrcsepp benu
  2. Beszámoló a dohányzás káros hatásai témahétről - firstkryon.hu
  3. Ez a 48 kőkemény, dohányzásellenes plakát téged is szíven üt | Az online férfimagazin