A bedugult orr megmentője (x)

Ectoin orrspray

Tartalom

  ectoin orrspray leszokni a dohányzásról és újra felújított hajjal

  A tájékoztatót PDF formátumban is letöltheti innen: Tájékoztató Használati információk Pfeil nach unten Adagolás: Amennyiben az orvos másként nem rendeli, szokásos adagja felnőttek és 6 éven felüli gyermekek részére: szükség szerint naponta egyszer vagy többször adag permetet kell mindkét orrnyílásba fújni.

  Használat közben lehetőség szerint tartsa függőlegesen a sprayt.

  Figyelmeztetések Pfeil nach oben Jelen termék orvostechnikai eszköz. A kockázatokról és a mellékhatásokról olvassa el a mellékelt tájékoztatót, vagy kérdezze meg orvosát, gyógyszerészét.

  A terhesség és a szoptatás ideje alatt történő alkalmazásáról nem áll rendelkezésre vizsgálati adat.

  Sok éven át dohányzom, hogyan leszokom

  Rendeltetésszerű használat esetén nincs szükség egyéb óvintézkedésre. Kérjük, konzultáljon kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, ha az orrspray használatának ideje alatt mellékhatást észlel.

  ectoin orrspray

  Ha az állapota nem javul vagy rosszabbodik, keresse fel orvosát. Felbontás után 6 hétnél tovább ne alkalmazza.

  a dohányzás hatása a tinédzser testére

  Csak a csomagoláson feltüntetett lejárati időn belül használja fel. Gyermekektől elzárva tartandó.

  dohány hogyan lehet leszokni a dohányzásról következmények leszokni a dohányzásról

  Ectoin orrspray okokból egy orrsprayt csak egy személy használjon. KG Am ectoin orrspray 1.

  Tweet Új magyar vizsgálat: emelkedik a pollenkoncentráció Az allergiaszezon az enyhébb ectoin orrspray miatt évről-évre korábban indul, az allergén növények egyre hamarabb kezdenek virágozni. Ziska növényfiziológus vizsgálata szerint a klímaváltozás a pollenkoncentráció növekedéséhez, valamint a szezon meghosszabbodásához is hozzájárul. Ez nemcsak az allergiások számára kellemetlen hír, hanem mindenki másnak is, hiszen várhatóan nőni fog a pollenérzékenyek száma. A szezonális allergiát urbanizációs betegségnek is nevezik, mivel a jobb körülmények között élők és a városlakók körében gyakrabban fordul elő. A nagyobb településeken szennyezettebb a levegő, ezért az immunrendszer nem képes hozzászokni a pollenek jelenlétéhez, és nem alakul ki a megfelelő tolerancia.