Kapcsolódó kategóriák

Egy masszázságy, Masszázságy

További információk

Fabulo Guru Plus Fontos eldönteni tehát egy masszázságy az elején, hogy valaki egy masszázságy helyre vásárol masszázs asztalt vagy hordozni szeretné. Utóbbi esetben a rövidebb, keskenyebb és könnyebb ágyak közül érdemes választani. A masszázságy szélessége ideális esetben 60 cm, maximálisan 70 cm legyen, a súlya pedig ideálisan kiló körül mozogjon, legfeljebb kg legyen. Ha mégis elbizonytalanodna a választásban, segít az oldalunkon elhelyezett szűrő: a gyakori hordozásra szánt masszázs asztalok a kg súlykategóriábanaz alkalmankénti hordozásra szánt asztalok a kg kategóriában helyezkednek el.

A kg kategóriában található masszázs asztalok is összecsukhatóak, de hordozásra nem egy masszázságy őket. Előnyük a fix társaikkal szemben, hogy szükség szerint összecsukhatók, elpakolhatók, ha az adott helyiség más célt is szolgál, így felszabadítható a terület. Szintén előnyös lehet, ha valaki otthon masszíroz, és masszázs után szeretné elrejteni a masszázs asztalt a szekrény mellé vagy becsúsztatni a franciaágy alá.

Műszaki adatok

Általánosságban igaz továbbá, hogy az alu vázas masszázs asztalok könnyebbek a favázas társaiknál, természetesen ez modellenként nagyon változó lehet és előfordulhat, hogy egy könnyű szerkezetű kisebb méretű favázas masszázs asztal könnyebb, mint egy nagy masszív alu vázas modell, mindig meg kell tehát nézni az adott masszázságy paramétereit. Ha a helyiség tartósan masszázs stúdióként szolgál, és a masszőr egy masszázságy jár ki házhoz, érdemes körülnézni a fix masszázságyak vagy az elektromos masszázságyak kategóriájában.

 1. Hányás dohányzótabletták
 2. Leszokni a dohányzásról, mennyire szédül
 3. Reiki könyvajánló Masszázságy, milyen típust válassz a reiki kezeléshez?
 4. masszázságy | honlap tartalom marketing
 5. Arany ősz leszoktam a dohányzásról
 6. Összecsukható masszázságyak - Dotex Bt.

A fix szó ne tévesszen meg senkit, a magassága ezen modelleknek is állítható, viszont az asztalok nem összecsukhatók. Ha erre nincs szükség, mindenképp a fix masszázságyat ajánlunk, a stabilitás és kényelem szempontjából verhetetlen, a stúdióban határozottságot, erőt, maximális komfortot sugároz a betérő vendégek számára.

RIVIERA kültéri műbőrkárpit

A Fabulo. A Fabulo, Tandem és Habys márkánál alap, hogy a könnyű szerkezetű ágyak is bírják a strapát, a testesebb vendégek alatt sem csuklanak össze, ahogy az a közönséges ágyaknál sajnos nem egyszer előfordul.

Jade termál masszázságy turmalinnal 191x66 cm

Egy masszázságy kapjuk első kérdésként, hogy "ez ugye nem roppan össze, nem szakad be, nem törik ki a lába, mint az XY szupermarketban vagy barkácsboltban vásárolt ágy.

Fabulo Titan Külön kiemelnénk a kínálatunkban található 70 cm széles Fabulo Titan masszázságyat, amely a Guruhoz hasonlóan kényelmes memóriahabos, vastag szivacsú modell, a speciális alumínium szerkezetének köszönhetően viszont pehelykönnyű. A szivacs alatt szokásosan elhelyezkedő rétegelt lemezt egy extra magas szakítószilárdságú sűrű szövésű anyaggal helyettesítettük, így további kilókat tudtunk megspórolni, amelynek végeredménye egy 11 kg habkönnyű, de törhetetlen masszázságy lett, így különösen alkalmas a gyakori helyzetváltoztatásra.

 • Keres-Kínál Hirdetések - Magyarország : masszázságy
 • Masszázságy, milyen típust válassz a reiki kezeléshez? - Jikiden Reiki
 • Összecsukható vs.
 • 10 módszer a leszokásról
 • Nem véletlen, hogy ez széles körben a legkedveltebb ágy.
 • Beállítás a szükségletek alapján A praktikus facsavarok lehetővé teszik az ágy igényelt beállítását szerszámok nélkül is.

A Fabulo Titan asztalt választotta többek között a magyar gyorskorcsolya válogatott vagy a szlovák Slovan jégkorongcsapat is. Alább olvashatóak a visszajelzések a csapat masszőreitől, hogy miért döntöttek a Fabulo Titan masszázs asztalok mellett: Bogó István, sportfizioterapeuta Egy erős, strapabíró és könnyű ágyra volt szükségem ami bírja az extrém terheléseket.

egy masszázságy

Nem is gondoltam, hogy hazai viszonylatban találhatok megfelelőt, de keresgélés közben ráakadtam a Fabulo Titan Set-re ami hozta a tengeren túli versenytársai minőségét, viszont féláron. A tervezők ügyesen alkották meg azt a konstrukciót, amitől az ágy méretei nagyok maradtak, súlya viszont a lehető legkevesebb.

2 zónás, favázas masszázságy több színben - Elena Webshop

Ez a trükk egy speciális hevederes merevítési hogyan leszokni a dohányzásról 30 éve füstölt köszönhető ami miatt az ágy nem csak könnyű, hanem nagyon kényelmes is lett.

A fejpárnáját pl. Egy szó mint száz, kiváló hordozható kezelőágy, bátran ajánlom házhoz járó masszőröknek, vagy sportcsapattal egy masszázságy. Akár egy bölény is felugorhatna rá, nem roskadna össze, de hogy nem akarna róla leszállni, arra mérget veszek.

Masszázságy Bérlés

Michal Nemček, a HC Slovan masszőre A Fabulo Titan egy masszázságy asztalok nagy előnye a kényelem és összecsukhatóság mellett a hordozhatóságuk és strapabírásuk. Az asztalok a szezon alatt több ezer kilométert utaznak velünk, főképp az egy masszázságy pályáin, mérkőzések alatt használjuk őket a játékosok regenerációjához. Habys Aero A pehely könnyű kategória koronázatlan királynője a Habys Aero masszázságyamely alacsony súlya ellenére mégis nagyon stabil és erős, köszönhetően az első osztályú anyagoknak és a precíz mérnöki munkának, továbbá a kézi gyártásnak és a szigorú minőségellenőrzésnek.

melyik gyógyszer segít jobban leszokni a dohányzásról

A hivatalos töréstesztek kilós dinamikus és kilós statikus terhelést igazoltak. A Habys Aero kapható egészen keskeny, akár 50 cm szélességben is, aminek súlya csupán 8 kg, de elérhető 60 és 70 cm széles változatban is.

 • Ha abbahagyja a dohányzást, növekszik a súly
 • Dohányzás utáni kezelés
 • Mit kell leszoknom a dohányzásról?

A cm-es modell hossza szokta elbizonytalanítani a masszőröket, nem szabad viszont elfelejteni, hogy ehhez csatlakozik még a 25 cm hosszú fejtámasz, amivel együtt már cm hosszúságot biztosít, ami a legtöbb esetben elegendő. Az se gond, ha két méteres sportoló esetén az illető lába lelóg kicsit, sokaknak kimondottan kényelmes, ha nem törik meg a bokájuk, nincs szükség kitámasztásra hengerpárnával.

Legutóbbi bejegyzések

A Habys Aero ágy mellett döntött több élsportoló mellett egy masszázságy olimpiai és többszörös világbajnok Varga Erik sportlövész is, aki feleségével rendszeresen repülővel utazik a versenyekre, így számukra is különösen fontos volt a hordozhatóság.

Varga Erik egy masszázságy és Varga Patrícia fizioterapeuta a as kóreai egy masszázságy vébén Varga Erik elégedettségét az alábbi levél igazolja: Elsődleges szempontunk az volt, hogy minél könnyebb hordozható masszázságyat találjunk, amely könnyedén szállítható utazás és repülés közben is, mivel válogatottként gyakran repülünk különböző világversenyekre.

egy masszázságy mi a hatékony dohányzásellenes tabletta

Rendkívül elégedettek vagyunk a masszázsággyal, kiválóan szolgál, valóban tökéletesen praktikus, a többi kezelőággyal összehasonlítva szuper könnyű, a praktikus válltáskában repülőgépen is könnyedén szállítható. Fantasztikus a fejtámla kialakítása is, rendkívül kényelmes, állítható, komfortos, nem hagy lenyomatokat az arcon. Köszönjük a visszajelzést, és kívánunk nekik ezúton is még sok dobogós helyezést és gyors egy masszázságy a megmérettetések után a Fabulo egész csapata nevében.

Szerző: Mátis Iván, Fabulo.