Nasic Pur 1 mg+50 mg/ml firstkryon.huay felnőtt/gyerm (10ml) - Orrdugulás

Felnőtt orrspray

Xilometazolin és tengervíz tartalmú oldatos orrspray az orrdugulás tüneteinek enyhítésére.

felnőtt orrspray

Gyors és hosszan tartó óra hatás. Könnyebbé teszi a légzést az orron keresztül. A tengervíz regenerálja az orr nyálkahártyát.

  • A Nasopax fokozott elővigyázatossággal alkalmazható - zöldhályogban glaukóma szenvedő betegek esetén.
  • Termékinformációk Mikor kell használni?
  • Antidepresszánsok segítenek-e a leszokásban?
  • SeptoAqua oldatos orrspray felnőtteknek  steril izotóniás oldat, orvostechnikai eszköz az orrnyálkahártya kiszáradásával küszködő egyéneknek légkondicionált vagy központi fűtésű helyiségekben élő és dolgozó egyéneknek mindazoknak, akiknek légúti nyálkahártyája nagymértékben ki van téve kiszáradásnak dohányosok, énekesek, hivatásos gépkocsivezetők, stb.
  • Ezt a gyógyszert mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza.
  • Mit fogok kapni, ha abbahagyom a dohányzást?
  • Orrspray-k - StatimPatika - Online Patika

Tartósítószer-mentes, a speciális adagolófejének köszönhetően. Orvosi rendelvény nélkül is kiadható gyógyszer.

Felnőttek és 6 év feletti gyermekek esetén mindkét orrnyílásba felnőtt orrspray dózis sprayt kell juttatni, szükség szerint maximum három alkalommal naponta. Az adagolást az egyéni érzékenységtől és a klinikai hatástól függően kell megválasztani. A maximális egyszeri vagy napi dózist túllépni tilos. Használat közben az orrspray tartályát álló helyzetben kell tartani és a bepermetezés ideje alatt a permetet lassan az orron át kell belélegezni.

A gyógyszer szokásos adagja óránként egy-két fújás mindkét orrnyílásba naponta legfeljebb háromszor maximum 7 napig. A gyógyszer hatóanyaga a xilometazolin-hidroklorid, 1 ml oldat 1 mg- ot tartalmaz.

  • Nem hagyjuk abba a dohányzást
  • Betegtájékoztató 1.

Egyéb összetevők: tisztított tengervíz, kálium-dihidrogén-foszfát és tisztított víz. A gyógyszer szokásos adagja 8 óránként egy-két fújás mindkét orrnyílásba naponta legfeljebb háromszor maximum 5 napig.

Milyen típusú gyógyszer a nasic és milyen betegségek esetén alkalmazható? A nasic oldatos orrspray.

A gyógyszer hatóanyaga a xilometazolin-hidroklorid, felnőtt orrspray ml oldat 0,5 mg-ot tartalmaz. Használati útmutató A spray-t gyermekek számára függőleges helyzetben kell alkalmazni.

RINOMARIS orrspray

Legjobb, ha ezért gyermekét az ölébe ülteti. Fújja ki orrát a termék használata előtt. Távolítsa el a védőkupakot, mint azt az 1. Tartsa az üveget a mutató, és a középső ujja között, alulról a hüvelykujjával támasztva, mint azt a 2.

Nasopax orrspray felnőtteknek, 10 ml

Az orrspray első alkalmazása előtt nyomja meg néhányszor a szórófejet 4-szeramíg a kifújt permet egyenletessé válik. Ha napokig nem használta az orrspray-t, a következő alkalmazáskor permetezzen egyszer a levegőbe, hogy a kifújt permet egyenletessé váljon.

Vezesse be a szórófejet az orrnyílásba, mint azt a 3.

Fizetési információk 1. Milyen típusú gyógyszer a Nasopax és milyen betegségek esetén alkalmazható? Olyan állapotokban, amikor az orr nyálkahártyája gyulladt és duzzadt, az orrlégzés nehezített, a duzzadt nyálkahártya miatt az arcüregek belső kivezető járatai zártak, valamint a belső füljárat is zárt.

Nyomja le a pumpát, miközben gyermeke az orrán keresztül szívja be a levegőt. Gyengéden tartsa zárva a másik orrnyílást másik kezének mutatóujjával. Engedje el a pumpát, felnőtt orrspray távolítsa el az orrnyílásból. Használat után törölje le a szórófejet, felnőtt orrspray helyezze vissza a védőkupakot.

Gyógyszerkereső

Befújás után a fejet néhány percig hátra kell dönteni. Az orrdugulásról Az orrdugulás gyermekeknél és felnőtteknél egyaránt előforduló gyakori és kellemetlen jelenség. Leggyakrabban az őszi-tavaszi időszakban jelentkezik, a náthás megfázásos megbetegedések idején.

Az orrüreg kiemelt feladata a belélegzett levegő felmelegítése, párásítása és tisztítása, melyhez nagy nyálkahártya felületre és kiterjedt érhálózatra van szükség.

Orrcseppfüggők

Az orrdugulás oka többek közt az, ha ennek az erekben bővelkedő nyálkahártyának egy gyulladás hatására jelentősen megnő a térfogata, megduzzad. A duzzanat pedig természetesen gátolja a levegő útját.

Koronavírus: erre figyel egy orvos vásárlás előtt, közben és után

Emellett az orrjáratot elzárhatja még orrpolip, orrdaganat, elferdült orrsövény, megnagyobbodott orrgarati mandula, sőt gyermekeknél akár idegen test is. Mi lehet a következménye az orr dugulásának? Azon kívül, hogy rendkívül kellemetlen, csökkenti az életminőséget, az ember nem tud megfelelően a dohányzásról való leszokás nem káros, beszélni, enni, nem felnőtt orrspray az ízeket.

A legfontosabb viszont, hogy a levegő kénytelen elkerülni az orrot és szájon át jut le a tüdőbe.

Felnőtteknek

Így a lekerült levegő hidegen, szárazon és baktériumokkal telve jut le a tüdőkbe, sokszorosára növelve a fertőzés veszélyét. Leggyakoribb okok közé sorolható az allergia, a felső légúti gyulladás vagy megfázás.

hogyan kell ijeszteni a leszokást?

Tartósítószer-mentes Speciális szűrő technológiájának köszönhetően a folyadék felbontás után is steril marad. A tartósítószerek gyakran irritálhatják az orrot.

felnőtt orrspray leszokni a dohányzásról gyomorfájás fórum

Minőségét megőrzi 3 évig. Felbontás után 6 hónapig. A kockázatokról és mellékhatásokról olvassa el a betegtájékoztatót vagy kérdezze meg kezelő orvosát, gyógyszerészét.