1. MILYEN TÍPUSÚ KÉSZÍTMÉNY A REVENTIL®, ÉS MILYEN ESETEKBEN ALKALMAZHATÓ?

Gyulladáscsökkentő orrcsepp

Tartalom

gyulladáscsökkentő orrcsepp

Hirdetés A most induló náthaszezon senkit nem tölt el különösebb boldogsággal. De vajon az orrunk minek örülne ilyenkor? Aki nem fázik, az is megfázik!

gyulladáscsökkentő orrcsepp

A dolognak némi köze azért van az időjáráshoz is, elvégre az nem véletlen, hogy az ember főleg az őszi-téli időszakban szokott benáthásodni. Ezek gyulladáscsökkentő orrcsepp kórokozók ugyanis jellemzően a hideg, nyirkos időben gyulladáscsökkentő orrcsepp.

Vágyunk a szabad orrlégzésre, arról nem is szólva, hogy az esetleges szövődményeket elkerülendő mindenképpen tanácsos felszabadítani a légutakat, illetve eltávolítani az orrjáratainkból a váladékot.

gyulladáscsökkentő orrcsepp dohányzásról leszokás kalkulátor

Elő hát az orrcseppel, orrspray-vel — no de melyikkel? Ők nyilván szívesen választják a  Reventil orrspray -t. A Reventil egy különleges, természetes eredetű összetevőt, ectoint tartalmaz.

leszokni a dohányzást nem tudok lefogyni dohányzó akupunktúra

Az ectoin gyulladáscsökkentő hatású, egyúttal regenerálja a károsodott nyálkahártyát, és védi a kiszáradástól. A Reventil lohasztja a nyálkahártya duzzanatát és eltávolítja az orrjáratokból a váladékot és a kórokozókat.

Már egy hónapos kortól adható, és minden korosztály használhatja, hosszabb távon is. Patikában kapható gyógyászati segédeszköz Orrspray-függőség?

Ezért is oly csodálatos, hogy ezek között a szélsőséges éghajlati körülmények között is évmilliók óta megtalálható az élet. Alkalmazkodásra képes, úgynevezett extremofil mikroorganizmusok a szárazsággal, szélsőséges hőingadozással dacolva tudnak mégis fejlődni és szaporodni.

Na attól nem kell tartania! Manapság egyre többször hallunk az orrspray-függőségről.

Nem mindegy azonban, hogy az egyes tünetekre milyen orrspray-t választanak - figyelmeztetett Dr.

Ha valaki már rég kigyógyult a náthából, de még mindig állandó orrdugulással küzd, és emiatt képtelen leállni az orrcseppezéssel, akkor nagy valószínűséggel függővé vált.

Az ördögi kör általában úgy alakul ki, hogy az illető túlzásba viszi valamelyik, szintetikus hatóanyagot tartalmazó orrspray vagy orrcsepp használatát.

Orrspray-k

Az érösszehúzó hatóanyagot tartalmazó szintetikus készítmények gyorsan képesek lohasztani az orrnyálkahártya duzzanatát.

Csakhogy a hatás elmúltával a folyamat az ellenkezőjébe csaphat: túlzott vérbőség állhat gyulladáscsökkentő orrcsepp, vagyis megint csak megduzzad az orrnyálkahártya, amitől ismét eldugul az orr, a beteg pedig újra és újra az orrspray után nyúl.

hogyan lehet leszokni a dohányzásról stressz után Veszélyes-e azonnal a leszokás

Gyulladáscsökkentő orrcsepp Reventil orrspray természetes eredetű összetevői más módon szabadítanak meg a nátha okozta kellemetlen orrdugulástól, és így nem okoznak függőséget.