Lee Carroll személyes tapasztala a Csillagkapuval

 

Hogyan mutatnád be a magyarok számára még ismeretlen Prageet Harris izgalmas munkáját néhány mondatban? Neked volt-e személyes élményed a Csillagkapuval, és ha igen, milyen?

 

"Prageet Angliából származik és Alcazart közvetíti. Épp olyan régóta csinálja ezt, mint én, de ami a leginkább megragadott engem, az a Csillagkapu. A Csillagkapu tulajdonképpen úgy néz ki, mintha valaki rézcsövekből alkotott volna egy művészi szobrot. De engem valahogy “megszólított”, és képes voltam távolról is érzékelni az energiáját. Ezek a dolgok általában engem nem igazán érintenek meg, de a Csillagkapu érdekelni kezdett. Prageet lecsatornázta ennek a szerkezetnek a felépítését, ami a szakrális geometrián alapul.

Ha közelebbről megnézed, az egész építmény tömény szakrális geometria, dupla tetraéderek tömkelegével. Az emberek érzékelik ezt az energiát és imádnak benne ülni (ami a workshop során lehetséges). Egy csodálatosan megnyugtató energiát teremt, és ez nagyon tetszik nekem. Pont úgy, mint a Tachyon-energia, a Csillagkapu is úgy tűnik, ismert bennünket, és egy békés környezetet tart fenn, amikor dolgozunk vele. Prageet sok különféle méretben elkészítette a Csillagkaput, és mindegyik egy kicsit másképp közvetíti ezt az energiát.

Prageet (Alcazar) és Lee (Kryon) különleges szövetséget alkotnak, minden információ támogatja a másik által csatornázottakat is. Prageet bemutatja majd a Csillagkaput, és a két nap során közvetíteni is fog Alcazartól. Én meg beülök a Csillagkapuba, amikor éppen senki nincs körülöttem, ahogy azt szoktam." :) 

 

"Szeretteink, üdvözlünk Benneteket! Alcazar vagyok

A legtöbb ember, amikor belép a felnőttkorba, egyúttal a funkcionalitás mókuskerekébe is belép. Élik az életüket, de tudatában vannak, hogy ugyanazokat a korlátozó köröket futják újra meg újra. Ugyanazokkal a nehézségekkel birkóznak, csak újabb és újabb helyzetekben, és mindezt normálisként könyvelik el. Elfogadják, hogy nincs elég pénzük, nincsenek olyan jó kapcsolataik, amilyeneket szeretnének. Elfogadják, hogy olyan állást töltenek be és olyan munkákat végeznek, amit nem igazán élveznek, és így tovább...

Szeretnénk Nektek bemutatni a Csillagkapuval való munkát, ami lehetőséget ad arra, hogy könnyen és kegyelemmel lépjünk ki ezekből a körökből. Lehetőséget ad arra, hogy feloldódjanak a tartós korlátoknak hitt minták az életben.

Szeretnél ezektől szabaddá válni? Szeretnéd újrakezdeni úgyszólván, a megértés, a tudatosság egy új szintjéről, és főleg, a kreativitás egy új szintjéről? Engedd el a régit és engedd be a tudatosságot, örömet, az ünneplést, a bőséget és a szeretetet!

Gyere, és csatlakozz hozzánk. Tapasztald meg a Csillagkaput, hogy új életet kezdhess!"

 

Bővebb információ:  

CSILLAGKAPU SZEMINÁRIUM 2017 NOVEMBER 11-12-ÉN ÚJRA BUDAPESTEN!