Szakrális helyek üzenetei – Mit üzen a magyaroknak Kryon Dobogókőn?

Lee Carroll és csapata jó néhány éve a bolygó legszentebb helyeire látogatnak el Kryon üzeneteinek tolmácsolásával és ebben a különleges munkában idén Magyarország is sorra kerül. A magyar szakrális helyszínek közül Dobogókőre esett a választás, lévén ez az egyik legősibb és legkedveltebb szakrális helyünk.

 

A kezdetekkor (a '90-es évek végén) Lee Carroll csak az USÁ-ban található helyszíneken közvetített, aztán fokozatosan „kijjebb merészkedett a csigaházából”, ellátogatott Európába, Dél-Amerikába és a bolygó számos különleges energetikájú pontjára. Akik követik a Kryon-közvetítéseket, tisztában vannak azzal, hogy minden egyes helyszínen az adott térségnek, az ott élőknek és a közvetítésen részt vevőknek az energiája határozza meg az átadott üzenetet és annak témáját. Vagyis éppen azok vesznek részt rajta, akiknek ott a helyük, és azokat az üzeneteket kapják meg, amelyekre szükségük van. Emellett a közvetítés helyszíne és annak környezete is részesül az ilyenkor kialakuló gyógyító, emelő energiákból.

 

De mi lehet ennek a rejtélyes összefüggésnek az oka? Kryon sok tanításában beszél a Föld bolygó, Gaia, a Földanya és az emberek közötti szoros kapcsolatokról. Akik érzékenyek az energiákra, egy-egy hely vagy térség hangulatára, atmoszférájára, azok érzékelhetik, hogy a Föld különböző területein eltérő az energia, ez pedig összefüggésben van az emberi tudatossággal. A Föld energiája azt is magában foglalja a Gaia-energián, vagyis a természeti energián kívül, ami az adott helyen történt a történelem során, vagyis bizonyos történések, illetve az abban részt vevő személyek energiáját. Gondoljunk csak a temetők vagy egykori harcmezők, baleseti, bűnügyi színhelyek vészjósló, nehéz, kellemetlen energiájára – a tragédiák, sokszoros és gyakran erőszakos halálesetek éteri lenyomata súlyos árnyékként borul az ilyen helyekre, ahol nem szívesen tartózkodunk.

Ugyanígy, ha egy helyen meditálunk vagy más hasonló pozitív rezgésű cselekvést végzünk, az átitatja az adott területet, élőbbé, magasabb rezgésűvé, szebbé, örömtelibbé teszi, ahol jó lenni. Ezért áldásos minden szabadban vagy szent helyen végzett meditáció, mert a saját magunkén kívül a hely energiáját is emeljük, fényesítjük.

Kryon szerint szimbolikusan a bolygó rácshálója, egy több különböző rácsból álló hálózat az, ami ezeket az energiákat tárolja, ami „emlékezik” az adott helyen történt eseményekre, legyenek azok jók vagy rosszak.

 

Most, amikor a bolygó tudatossága úgy döntött, hogy elmozdul a magasabb tudatosság és a felébredés felé, a bolygó rácsai is változóban vannak. Erről így mesél Kryon:

„A Föld rácsrendszerének különleges rendeltetése van. Finoman hangolt, és létezésének egyetlen célja van: az ember behangolása. Kommunikál az emberiséggel, az egyes emberekkel, és részét képezi annak, akik ti személyesen vagytok. Behangol, ellát kihívásokkal, megoldásokkal.

[Ennek egy része, a Kristályrács] nem csak „hordozza” a rezgést, hanem emlékezik is, és információkat tárol. Ez a „spirituális” rács számotokra láthatatlan… tárolja az emberiség életerő-energiáját, a ti energiátokat. … A Kristályrács a Föld felszínén van – úgy képzeljétek el, mintha a földön feküdne! Tartalmazza a ti energiáitok lenyomatait, ám helyspecifikus. A legjobb példa, amit erre fel tudok hozni, a következő: amikor elutaztok Európa bizonyos részeire, érzékelhetitek, hogy mi minden történt ott. Bizonyos helyeket több rétegben borít be a háború energiája. Vannak, akiknek a meditáció is nehezen megy ezeken a pontokon. Ugye nem könnyű megtisztítani ezeket a területeket az ott lezajlott dolgok miatt? A Kristályrács tartalmaz mindent, ami valaha történt, és azt is, hogy az hol zajlott le. Értitek? Ez tehát egy helyspecifikus emberi energiatároló rács. És hogy része-e Gaiának? Feltétlenül. Úgy borítja be Gaiát, mint egy takaró, az emberi tudatosság energiájának takarója.

Észrevettétek már valaha, hogy ha a bolygó olyan részeire utaztok, ahol szinte semmi, az emberi történelem szempontjából jelentőségteljes esemény nem történt, ott minden tiszta, és könnyebben tudtok meditálni?

… minden, amit tesztek, fel van jegyezve a Kristályrácsban. A rács emlékszik az életetekre. Minden lépésetek fel van jegyezve. Nemrégiben a Kristályrács elkezdte megváltoztatni azt a módot, ahogyan „emlékezik”.

A Kristályrács az érzelmeiteken és a cselekedeteiteken keresztül egy multidimenzionális képet ad át nektek. Az emberiség történelme során egészen mostanáig a Kristályrács nagyon lineáris módon emlékezett: meglehetősen kiegyenlített arányban és módon emlékezett meg a háborúkról, a gyógyulásokról és az együttérző cselekedetekről, és egyformán jegyezte fel ezeket. Ha elmentek Európába, megállhattok olyan harcmezőkön, ahol a múltban háborúk dúltak és milliók estek el. Egy helyen több civilizáció nyomai találhatók több rétegben egymáson. Kedveseim, ezeken a helyeken nagyon nehéz közvetíteni, nyugodtan kérdezzétek csak meg a társamat [Lee-re utal] erről! Ez azért van így, mert az ottani energia nem megfelelő egy tiszta portál számára, amelynek pedig egy közvetítés során olyan szélesre kellene tárulnia, amennyire csak lehetséges. Nos, így működik a Kristályrács: amit az emberek tettek, arra emlékezik. Most pedig szeretnék elmondani pár olyan dolgot a Kristályrácsról, amit eddig még nem említettünk.

Ahogy a Föld energiája változik, a Kristályrács elmozdul és áthangolódik a könyörület irányába. Tehát megváltozik az a mód, ahogyan feljegyzi és lejátssza az energiát. Ahol együttérzés van, ott az lesz az energia, amit mindenki képes lesz érezni. Ahol sötétség volt, háború és halál, ott viszont kevesebb energia lesz, mint ezelőtt. Ez az áthangolódás azt jelenti, hogy képesek lesztek nyugodtan járni-kelni azokon a helyeken, amelyek korábban felzaklattak, mert most „csendben lesz” a Kristályrács. Ha pedig olyan helyeket kerestek fel, ahol gyógyulások történtek, ott most zubogni fog az energia. Ahol jelen van Isten és a szeretet elfogadása, ott a hála portáljai nyílnak meg. Még a legapróbb gyógyulás is észrevehető lesz.”

 

Ez a finoman hangolt rácsrendszer tehát kommunikál az emberekkel is sejtszinten: közvetíti a bolygó számára már elérhető tudatfrekvenciákat és érzékeli az emberi tudatosságban bekövetkező változásokat. Ezt ma már egy globális tudományos kutatás is alátámasztja, amely a Föld mágneses mezejének változását méri, összefüggésben a napkitörésekkel, napviharokkal, a Schumann-rezonancia megváltozásával és a bolygó-szerte erőteljes érzelmi hatást kiváltó fontosabb globális eseményekkel (Global Coherence Monitoring System). Ez a mérőrendszer kimutatta a mágneses mezőben bekövetkező azonnali változást például a 9/11 vagy a 33 chilei bányász megmentése idején. „Az emberi tudatosság tehát változást idéz elő a rácsokban, a rácsokban történő átalakulás pedig megváltoztatja az embereket. Mindez része egy csodaszép rendszernek, amelybe a galaxisunk és az univerzum többi része is beletartozik” – mondja Kryon.

Az emberek együtt érző cselekedetei – a rácsokon keresztül is – emelik a bolygó rezgését, hiszen a rácsok a felvett szeretetenergiát, magasabb szintű tudatosságot sugározzák vissza az embereknek, akik azt úgyszólván „letöltik” a rácsokból. Az együtt érző cselekedet nem merül ki az ilyen nagyszabású események során tanúsított helytállásban és fizikai segítségnyújtásban, annak minősül a meditáció, ima, a pozitív energiák generálása és lehorgonyzása is. A pozitív energiákat nagy múltú, szakrális helyeken igen erőteljesen lehet a rácsokba sugározni a hely természetéből adódóan.

„A Föld tiszteli az Embert. Közvetlen kapcsolat van az emberi együttérzés és a bolygó együttérzése között. Ezek a [szent] helyek lehetővé teszik, hogy ezt közvetlenül, mindenféle interferencia nélkül érezzétek. Amikor érzitek ezt az energiát, álljatok meg, és forduljatok felénk szeretettel, mert az sokat számít, felerősíti mindazt, ami a bolygó maga, és amit tenni tud értetek és mindenkiért, aki utánatok érkezik.”

„Gaia ismer téged, és hogy minden lépéseddel őt áldod meg, Gaia pedig téged”– Monika Muranyi így fogalmaz a Gaiáról írott könyvében. – „A felébredésed és az együttérző cselekedeteid megváltoztatják a bolygót!”

 

Amikor csoportban pozitív energiákat generálunk és tartunk fent, az mindig áldásos az adott területre nézve is – ez valószínűleg nem hat az újdonság erejével azok számára, akik a spiritualitás útját járják. Ez az ötlet vezérelte többek között a szervezőket abban, hogy számos nagy sikerű, hagyományos Kryon-rendezvény után idén természeti környezetet válasszanak a közvetítések helyszínéül. Dobogókő, amit sokan Magyarország szívcsakrájának tartanak, nem véletlenül oly kedvelt a természetrajongók között és spirituális körökben. Az itt található magas rezgés, a természet közelsége és a szent, ősi történelmi-spirituális hagyaték következtében ezen a területen igen áldásos a meditáció, továbbá könnyebb az elmélyülés és a gyógyulás. A kryoni tanítások értelmében pedig könnyebb a felhalmozódott pozitív energiákat nagyobb embercsoportok számára is elérhetővé tenni a rácshálón keresztül.

Ennek szellemében várunk Téged is szeretettel az idei év egyik legkülönlegesebb spirituális élményére, amelynek során Kryon üzeneteit Dobogókőn és a Dunán hallgathatjuk meg Lee Carrolltól.

 

Irta: Kolontár Elvira 

Monika Muranyi Az élő Gaia című könyve felhasználásával

 

KRYON DOBOGÓKŐN
Egész napos hajós, buszos kiránduló program

Egy közvetítésekkel egybekötött rendhagyó kirándulás Lee Carroll-lal, Monica Murányival és az angyali hangú Anders Holtéval Magyarország szakrális központjához!

Szeretettel meghívunk, hogy légy részese egy minden eddiginél különlegesebb Kryon-eseménynek és tarts velünk a hajózással, Kryon-közvetítéssel és könyvbemutatóval egybekötött dobogókői kiránduláson!

2018. ÁPRILIS 28. SZOMBAT2018. ÁPRILIS 29. VASÁRNAP