Új Kyron-könyv - Az Új Ember

Négy év után új Kryon-könyv jelenik meg – hamarosan magyarul is!

Várhatóan az idei év egyik legkülönlegesebb spirituális eseményére kerül sor április végén, amikor is Lee Carroll és szűkebb csapata ismét Magyarországra látogat, és ezúttal Dobogókőn és a Dunán közvetíti majd izgalmas és felemelő üzeneteit. Erre az alkalomra jelenik meg a régóta várt új Kryon-könyv is, amelynek érdekfeszítő témái az aktuális változásokról, és az Új Ember kialakulásáról sokak érdeklődésére tarthatnak számot.

 

Az utóbbi néhány évtizedben olyan mértékben kiszélesedett az elérhető spirituális információk tárháza, hogy azt gondolhatnánk, a nagy tanítók már mindent átadtak, amire az embernek szüksége lehet a belső úton. Ám sokan a spirituális ösvényüket járva éppen azzal szembesülnek, hogy mintha elfogytak volna a fogódzók, a hiteles információk és a világ az általános széthullás küszöbén áll. Kryon előrejelzései szerint a tudatosságban bekövetkező váltás már régóta várható volt, de az ennek következtében a fizikai síkon bekövetkező változások majd csak 2012 után lesznek érzékelhetőek és kézzelfoghatóak.  „Most itt állunk néhány évvel később, és kezdjük meglátni a különbségeket, és érzékelni a változásokat. Sokak számára ez az elmozdulás félelmekkel, félreértésekkel és bizonytalansággal terhes. A legtöbb ember számára kényelmetlen. Ez azt jelenti, hogy a „várjuk az újabb hidegzuhanyt” szindróma jelen van a mindennapokban, és az emberiség lassan egy olyan korba mozdul el, amelyben nincsenek útjelző táblák ahhoz, hogy mi a normális. Egy hatalmas változás kellős közepében csücsülünk, és egyszerre több irányba húznak-vonnak bennünket, ahogy spirituálisan elkezdünk fejlődni. ...

Elkezdődött bennünk egy DNS-fejlődés, amelynek eredményeképpen végül a korunk, egészségünk, fizikánk és saját valóságunk mestereivé válunk. Ezzel lép a bolygónk „felemelkedett bolygó” státuszba, amiről Kryon már az 1989-es megérkezése óta beszél.” Lee így értelmezi az aktuális történéseket a kryoni tanítások szellemében, és erre a folyamatra gyakran használja azt a metaforát, hogy az emberiség kilép a játszótérről.

 

Ezzel a metaforával Lee arra utal, hogy az emberi fejlődés jelenleg még gyerekcipőben jár, ám a tudatosság már tapasztalható emelkedésével kilépünk a játszótérről, meghaladjuk a gyerekes, régi energiás mintákat (háború, túlélés, áldozat-elnyomó forgatókönyvek stb.), és fokozatosan egy új világ alakul ki, amely az együttérzésre és a szív energiájára alapul. Ezt a szeretetteljesebb új világot az Új Ember teremti meg, aki „jószívű, emberséges, kedves, figyelmes, megértő, együtt érző, toleráns”. Erről szól az új könyv, amelyben arról is olvashatunk, hogy ezzel összefüggésben milyen változások jönnek bennünk és a külvilágban, a kapcsolatainkban. A könyvből mélyebben megérthetjük annak folyamatát, ahogyan mindez zajlik és világossá válhat, hogyan válhatunk mi magunk is ilyen tulajdonságokkal rendelkező emberré, aki energiája és belső átalakulása révén hozzájárul a felemelkedéshez. Hogyan mozdulhatunk el végre az „emberi természetnek” bélyegzett működésképtelenségből a teremtő, az élet tiszteletén és egymás megbecsülésén alapuló élet felé.

 

A könyv szerint az emberi történelem elért ahhoz a ponthoz, hogy beleléptünk egy olyan új energiába, amely fokozatosan teljesen átalakítja azt, ahogyan az emberek élnek, viselkednek, kapcsolódnak egymáshoz, önmagukhoz, a környezethez és Istenhez. Lee úgy véli, tanúi lehetünk az emberi természetről szóló ismereteink teljes újraírásának – ez a folyamat nem egy egyszerű megújulás, hanem teljes, totális átalakulásra számíthatunk.

 

„Ez az evolúció egy eddig még sosem látott pontra vezet el benneteket – egy a Földön még soha meg nem tapasztalt bölcsességhez, és egy újfajta, harmonikus béke lassú felépítéséhez a bolygón. Ez a béke egyszerűen a magasabb rendű, fejlettebb gondolkodás eredményeként jelenik meg, s csupán a kezdete lesz az állandóan növekvő és fejlődő emberi természetnek.”

 

Ez a nagyszabású átalakulás a gyermekekkel kezdődik, a változás rajtuk lesz majd először látható, mivel a most élő és születő gyermekek egy jó része már készen hozza magával az új jellemzőket – amelyeket a jelenlegi felnőtteknek meg kell tanulniuk, vissza kell emlékezniük rá.

A most érkező gyerekek egy része magasabb tudatosságot hoz magával, ami már nem nyomható el olyan könnyen, mint a korábbi generációk körében: ezek a gyerekek gyorsabban fejlődnek fizikai szinten, nem veszítik el a belső látásukat, könnyebben visszaemlékeznek előző életeikre, céljaikat képesek határozottan megvalósítani. A DNS evolúciója a küszöbön áll, és ebben úttörők lesznek a ma gyermekei.

A könyv a spirituális evolúciót új szemszögből közelíti meg és átfogó ismereteket ad olyan érdekfeszítő témákról, mint például a spontán gyógyulás és a tudatosság kapcsolata, az őssejtek és fiatalodás, a homeopátia és a placebó valódi működése, az öregedés programjának felülírása, öngyógyulás a náthától a rákig, továbbá, hogy hogyan alakul át az étkezés, az immunrendszer, a betegségek.

Ezek összefüggenek azzal a komplex változással, amelyen az agy, a tobozmirigy, a testi ösztönös tudás, az intuíció és a szív, az együttérzés „szerve” megy éppen keresztül, és ahogyan ezek a szervek, illetve képességek változnak és alkalmazkodnak az új – és folyamatosan megújuló – körülményekhez.

Bár mindez sci-finek vagy egyszerű gyerekmesének is tűnhet, a jövőben ez lesz a valóságunk, Kryon pedig arról is beszél, hogy mindez nagyjából mikor várható, és a különböző típusú emberek hogyan tudják támogatni egymást a változások emberpróbáló folyamatában.

 

Lee Carroll viszonylag ritkán osztja meg a közönséggel a saját belső útján tapasztalt élményeit, ám ez a könyv üdítő kivételt képez. A szerző beavat saját izgalmas megélésébe, amelynek során egy különleges jóslatot kapott a küszöbön álló változásokról és egy személyes betekintést abba, hogy milyen mesteri szintre juthat az ember, ha készen áll magához ölelni ezeket a változásokat.

 

A könyv ezúttal is azokhoz szól, akik érzik a lelkük hívását, hogy részt vegyenek ebben a nagyszabású kalandban és hasznos útravalóval szolgál ahhoz, hogy ezt hogyan tegyük könnyedén, elegánsan, szeretettel, kilépve a fájdalmak, drámák, áldozati tudatosság és hasonló minták béklyójából.

 

A cikk Lee Carroll – Kryon: Az Új Ember. Az emberiség evolúciója című könyve alapján készült.

A könyv Lee Carroll magyarországi látogatására jelenik meg, így először az április 28-29-i dobogókői kiránduláson lesz kapható.

 

A cikket írta:

Kolontár Elvira-

 

KRYON DOBOGÓKŐN
Egész napos hajós, buszos kiránduló program

Egy közvetítésekkel egybekötött rendhagyó kirándulás Lee Carroll-lal, Monica Murányival és az angyali hangú Anders Holtéval Magyarország szakrális központjához!

Szeretettel meghívunk, hogy légy részese egy minden eddiginél különlegesebb Kryon-eseménynek és tarts velünk a hajózással, Kryon-közvetítéssel és könyvbemutatóval egybekötött dobogókői kiránduláson!

2018. ÁPRILIS 28. SZOMBAT2018. ÁPRILIS 29. VASÁRNAP