Az élet Esszenciája – gyógyító meditáció

Nem nagyon hiszek a gyors eredményekkel kecsegtető módszerekben, pláne nem azokban, amelyek azonnali gyógyulást ígérnek a fizikai test számára valamilyen nem fizikai jellegű terápia révén. Úgy gondolom, ha a fizikai testben valami elhangolódott, azt – az esetek többségében – türelmesen és körültekintően vissza kell hangolni, amennyire lehetséges, figyelembe véve az esetleges lelki okokat is. Manapság egyébként sem árt egy kicsit óvatosnak lenni a különféle terápiák hatékonyságát illetően, hiszen elképesztően sok az önjelölt guru és gyógyító, és az ilyen-olyan csodatévő módszer, amelyek között nehéz kiigazodni. 

Amióta pedig megszületett a kislányom, nem sok időm marad sem meditálni, sem a korábban használt egészségmegőrző módszereim rendszeres gyakorlására. Arra pláne nem, hogy nem működő módszerekkel kísérletezzek. Az életem minden nap elég sűrű, és kevés időm marad önmagamra és feltöltődésre, de amikor észlelem az elhangolódás jeleit, akkor próbálok még időben visszatérni az egyensúlyhoz. Már motoszkált a fejemben, hogy van-e olyan módszer, ami naponta nagyon rövid időt vesz igénybe és nem kell hozzá különösebb – további időt felemésztő – előkészület, ráhangolódás. Ami alkalmas arra, hogy új energiával töltsön fel, mintha csak töltőre tenném magam.

Így hát kíváncsian regisztráltam a Julieanne Conard „The Essence of Life” című gyógyító rendszerét bemutató webináriumra, mert egy egyszerű és hatékony módszerként hirdették. Ettől persze még ugyanolyan szkeptikus lettem volna, hiszen ilyesmivel tele a padlás, de Julieanne annak  a Prageet Harrisnek a munka-partnere, aki idén májusban volt először nálunk Magyarországon a Csillagkapu Élmény szemináriummal. Ez a workshop pedig – minden szkepticizmusom ellenére – nagyon tetszett és hatékonynak is bizonyult – legalábbis az én életemben komoly változásokat indított el. Ezért gondoltam, mindenképpen teszek egy próbát Julieanne módszerével is – amiből a webinárium egy rövid ízelítőt adott, és ezt a rövid meditációt aztán később el is küldték otthoni használatra.

 

De mi is ez „Az élet Esszenciája” meditáció? Julieanne így mutatta be a webinárium alkalmával ezt az öngyógyító rendszert:

„Két évig tartó személyes képzést kaptam Alcazartól, a vezetőmtől, amelynek eredményeképpen megszületett a 'The Essence of Life' - Az élet Esszenciája rendszer. Az Esszencia-energia valójában mindannyiunkban ott rejlik, az öngyógyítás és önszeretet frekvenciája, amely ott él minden emberben legbelül. Ez tulajdonképpen a Forrás energiája, amit Kryon úgy ír le, hogy ez a Szellem energiája, ami életet lehel a fizikai síkba. 

Alcazar megmutatta nekem, hogyan gerjesszem és tápláljam az Esszencia-energiát, és hogyan irányítsam a fizikai test különböző részeire gyógyítás céljából. Ugyanakkor az Esszencia-energiával a mentális és érzelmi mintázatokat is a tudatosság fényébe emelhetjük, hogy átöleljük és elbocsássuk őket ebben az erőteljes gyógyító energiatérben.”

 

Nos, a webinárium után elmentettem ezt a meditációt, és használtam is párszor: mindig nagyon jól ellazított azokban az időkben, amikor ez igazán nehezemre esett a rengeteg teendő és túlpörgés közepette. Később viszont volt egy olyan élményem, amire eddig nem volt példa az életemben. Már legalább három napja tartó fejfájás kínzott – ez sem volt jellemző rám, bár elég fejfájós vagyok, de másnapra mindig sikerült kialudni és gyógyszer nélkül elmúlt. Ezúttal azonban nem tudtam mit kezdeni vele, minden reggel újra kezdődött és a fejem hasogatott egész nap, és kezdtem elég zilált állapotba kerülni. A harmadik napra annyira kikészültem, hogy délután, amikor a gyermekem elaludt, én is ledőltem, hogy meghallgatom a meditációt. A végébe belealudtam, és amikor felkeltem, nyoma sem volt a már három napja kínzó fejfájásnak. :) 

Aztán megnéztem, mit mondtak a résztvevők róla a webinárium utáni visszajelzésekben, és mások is beszámoltak arról, hogy hosszabb ideje tartó fájdalmuk múlt el a meditáció hatására. 

Én tehát nagyon örülök, hogy idén októberben Prageettal együtt ezúttal Julieanne is Budapestre jön, és valószínűleg bemutatja kicsit mélyebben is ezt a különleges rendszert, Az élet Esszenciáját.

Kolontár Elvira

 

Azok, akik már átélték az 'The Essence of Life' meditációt: 

 

„Valami nagyon mélyen megváltozott bennem és az eredmény megdöbbentő. Két egészségügyi probléma is aggasztott az utóbbi időben, az elmúlt két hónapban és most láss csodát! Az egyik egy nap alatt elmúlt, miután behívtam az Esszencia-energiát, és úgy érzem, a másik is eltűnőben van!”

 

„A meditáció olyan érzés volt, mintha az egész lényem újrakapcsolódott volna a Forrással, mintha nagyon, nagyon messziről tértem volna újra haza. Sok szomorúság tört fel bennem ennek kapcsán, és ráébredtem, mennyire hiányzott ez az otthon, ahova most újra megtaláltam a visszavezető utat, és ez igazi gyógyulás számomra.”

 

„A meditáció során az Esszencia-energiát a bal oldalamra irányítottam, ahonnan 10 nyirokcsomót távolítottak el néhány hónapja. Éreztem, amint ez a gyengéd gyógyító energia átáramlik a nyirokrendszeren. Köszönöm, kérek még belőle!”

 

„Az Esszencia-energiát a gerincembe küldtem, ami korábban megsérült, és a fájdalom elmúlt.”

 

„Olyan érzésem van, mintha ez a tapasztalat összekapcsolt volna a lényemnek azzal a részével, ami eddig elérhetetlen volt számomra. Tényleg éreztem a lények jelenlétét és az energia harmadik szintje szinte kézzelfoghatóvá tette a Csillagkaput. Erre van szükségem! Mostantól fogva örökké!”

 

„A hátam alsó része nagyon fájt, mielőtt megcsináltam a meditációt. Utána a fájdalom eltűnt! Ez egyszerűen lenyűgöző!!!”

 

CSILLAGKAPU SZEMINÁRIUM 2017 NOVEMBER 11-12-ÉN ÚJRA BUDAPESTEN!