KRYON ELŐSZÖR DOBOGÓKŐN!

Egész napos hajós, buszos kiránduló program

Egy közvetítésekkel egybekötött rendhagyó kirándulás Lee Carroll-lal, Monica Murányival és az angyali hangú Anders Holtéval Magyarország szakrális központjához!

Szeretettel meghívunk, hogy légy részese egy minden eddiginél különlegesebb Kryon-eseménynek és tarts velünk a hajózással, Kryon-közvetítéssel és könyvbemutatóval egybekötött dobogókői kiránduláson!

2018. ÁPRILIS 28. SZOMBAT2018. ÁPRILIS 29. VASÁRNAP

 

Egy közvetítésekkel egybekötött rendhagyó kirándulás Lee Carroll-lal, Monica Murányival és az angyali hangú Anders Holtéval Magyarország szakrális központjához!

Szeretettel meghívunk, hogy légy részese egy minden eddiginél különlegesebb Kryon-eseménynek és tarts velünk a hajózással, Kryon-közvetítéssel és könyvbemutatóval egybekötött dobogókői kiránduláson!

IDŐPONT

2018. Április 28. Szombat vagy 2018. Április 29. Vasárnap

Lee Carroll a világ számos szakrális pontján közvetített már különösen felemelő és mélyreható spirituális üzeneteket a Shasta-hegytől Perun vagy éppen Izraelen keresztül a Hawaii-szigetekig, hogy csak néhányat említsünk. 2018-ban végre Magyarországon is hallhatjuk a legfrissebb információkat az egyik legerősebb energiával rendelkező magyar helyen, Dobogókőn! Az idei közvetítések fókuszában az új ember evolúciója és a Föld bolygó átalakulása áll majd.

Gyere el Te is, ha szeretnéd élvezni a csodálatos dunai panorámát, a pilisi erdők magas rezgését és Magyarország szakrális központjának tiszta gyógyító energiáját, miközben Lee Carroll megosztja velünk Kryon üzeneteit az aktuális változásokról.

Ízelítő a programból:

  • Egész napos kirándulás Dobogókőre dunai hajózással Lee Carroll-lal, Monika Muranyival és Anders Holtéval
  • A nap folyamán 3 Kryon-közvetítés: odafelé a Dunán, Dobogókőn, majd a Dunán visszafelé
  • A 14. Kryon-könyv (Az új ember: az emberiség evolúciója) megjelenése alkalmából könyvbemutató – a legújabb Kryon-könyv itt kapható először!
  • Monica Muranyi bemutatja magyarul megjelent könyveit és kártyáit
  • A hajón az Unio Mystica standjánál könyv- és kártyavásárlási, valamint személyes dedikálási lehetőség a szerzőkkel
  • Anders Holte dán énekes, zeneszerző angyali dallamai még emelkedettebbé teszik a közvetítéseket, elősegítve az egyéni tudatemelkedést és gyógyulást
  • Angol nyelvű előadás magyar tolmácsolással, mini adóvevőn hallgatható, amelyet a hajóra érkezéskor kapsz kézhez. 
  • A jegyár tartalmazza a hajón a korlátlan gyümölcs- és vízfogyasztást.
  • A hajón büfé is üzemel, ahol egyéni fogyasztás lehetséges.

Információk az utazásról:

A hajó a Batthyány térről indul Szentendrére, ahonnan busszal megyünk tovább Dobogókőre. A dobogókői programot követően visszaindulás Szentendrére, majd hajóval vissza Budapestre a Batthyány térre.

Figyelem! A program kezdete a Duna vízállásának függvényében változhat! Amennyiben alacsony a Duna, egy órával korábban indul a hajó a Batthyány térről és Vácon köt ki. Innen busszal megyünk fel Dobogókőre, majd a dobogókői programot követően visszaindulás Vácra, onnan pedig hajóval vissza Budapestre a Batthyány térre.

Kérjük, hogy indulás előtt egy héttel itt a weboldalon, vagy a Facebook-oldalunkon tájékozódj a pontos indulásról!

Időpont: 2018. április 28. szombat vagy 2018. április 29. vasárnap 10.00-18.00

Ha szeretnél mindkét napon részt venni, akkor mindkét napra külön-külön kell megvenned a jegyed!

Jegyár: 19.900 Ft/nap 

A jegy magában foglalja az egynapos programot a közvetítésekkel, a hajó- és buszutazást, valamint a hajón a korlátlan víz- és gyümölcsfogyasztást. 

MEGKÖZELÍTÉS

2018. ÁPRILIS 28.
SZOMBAT

2018. ÁPRILIS 29.
VASÁRNAP

Batthany tér 2 Mahart Duna Event Hajóállomás Alsó rakpart
1011 Budapest, Batthány tér 2 Alsó rakpart

Olimpia Park Országház Kikötő
Antal József alsó rkp.

A Batthany téri metró kijárattól az alsó rakpartra indulj meg a jobb oldali lépcsőn. Áthaladva az úttesten jobbra fordulva a Duna Event kikötő 80 méterre található.

A Margit híd és Országház között található az Olimpia park. Az Olimpia 5 karikánál van a lejárat az alsó rakpartra és onnan a kikötő pont szemben található.