Egy napos visegrádi hajókirándulás Kryonnal

A Pilis és a Duna ölelésében, a bölcsesség ősi útján

„Itt vannak azok, akik majd a végső időkben tartják a fényt.”

Kryon sok közvetítésben beszél nagy szeretettel és tisztelettel a magyarokról, az ősi sámánok leszármazottairól, akik őrzik a fényt a Kárpát-medencében. A jelenlegi változások közepette lényegbevágó, hogy az ősi lelkek, akik most erre a földre születtek, ismerjék a tudás, a gyógyítás, együttérzés és szeretet magas minőségét, amely egykor a magyar nép sajátja volt. Itt az idő, hogy felelevenítsük ezt a tudást, és egyre többen használjuk, hogy egy szeretetteljesebb világot teremtsünk magunknak. 2018-ban Kryon azt is felfedte, hogy a Duna folyó egyike a számos Ley-vonalnak, amelyek összekapcsolódnak és áthaladnak Dobogókőn, az ősi sámánok által létrehozott energiaportálon. Ez a portál a szeretet és az együttérzés energiáját közvetíti Kelet-Európa-szerte és új történelmet ír.

2019 katalitikus energiáit felhasználva Lee Carroll és Kryon egy, a multidimenzionális bölcsességbe vezető útra invitál minket ezen ősi Ley-vonal mentén. Az egész napos kirándulás során érintjük a Kárpát-medence szívének egyik különleges energetikai pontját is, a Pilis hegyvonulatai és a Duna kék szalagja által körbeölelt királyi várost, Visegrádot. Egykori nagy királyaink, köztük Mátyás, az igazságos nyomdokain járva, összekapcsolódunk az univerzális bölcsességgel és szeretetettel, hogy lehorgonyozzuk azokat a tudatosságunkban.

Gyere és tarts velünk te is a bölcsesség útján!

Részletes program:

Gyülekező és beszállás 9.00 órától
Hajó indulás: 10.00.

Ízelítő a programból:

  • Egész napos kirándulás Visegrádra dunai hajózással Lee Carroll-lal, Monika Muranyival és Anders Holtéval

  • A nap folyamán 3 Kryon-közvetítés: odafelé a Dunán, ebéd után a visegrádi Mátyás Múzeumban, majd a Dunán visszafelé

  • Monica Muranyi bemutatja A Lemuria Nő c. új könyvét, amely a hajón lesz előszőr kapható. 

  • A hajón az Unio Mystica standjánál könyv- és kártyavásárlási, valamint személyes dedikálási lehetőség a szerzőkkel

  • Anders Holte dán énekes, zeneszerző angyali dallamai még emelkedettebbé teszik a közvetítéseket, elősegítve az egyéni tudatemelkedést és gyógyulást
    https://www.youtube.com/watch?v=L9BC_bRZPGU

  • A jegyár tartalmazza a hajón a korlátlan gyümölcs- és vízfogyasztást.

  • A hajón büfé is üzemel, ahol egyéni fogyasztás lehetséges.

A hajózás időtartama kb. 3 óra 20 perc, amely alatt meghallgatjuk Lee Carroll előadását, és természetesen lesz Kryon-közvetítés is, amelyre Anders Holte angyali hangja segítségével és dallamaival hangolódhatunk rá.

Érkezés Visegrádra a Mahart Kikötőbe: 13.30

Ebéd (opcionális): a kikötőtől kb. 750 m-re lévő Palotaház Étteremben fogyaszthatunk el 2 fogásos menüt (leves, főétel). A jegyrendelés során kiválaszthatod, hogy vadhúsos (2.800 Ft) vagy vegetáriánus (2.500 Ft) menüre tartasz igényt (a jegyáron felül fizetendő a jegyrendeléskor).

Az étterem közvetlen közelében a Középkori Piactéren különleges kézműves és szuvenírboltok, valamint kézműves fagyizó, cukrászda és kávézó is található.

Ebéd után látogatást teszünk a visegrádi királyi palotában, amely Európa egyik legszebb reneszánsz és gótikus palotájaként őrzi a legnagyobb magyar királyok emlékét. Az itt található Mátyás Király Múzeumban kb. 45-60 percet töltünk el. A Mátyás király-relikviák között felelevenítjük őseink energiáit, behangoljuk a teret Anders Holte – és persze a Ti – segítségetekkel, és meghallgatunk egy témába vágó Kryon-közvetítést a legendás szépségű és szimbolikájú Herkules szökőkútnál. A program végén visszasétálunk a kikötőbe.

Visszaindulás Budapestre: 16. 30

Visszafelé a hajózás mindössze kb. 2 óra 10 perc, közben közös éneklés Andersszel, előadás Lee Carrolltól, és természetesen Kryon-közvetítés.

Visszaérkezés 18. 45 körül

A hajón a már megszokott módon és minőségben korlátlan víz- és gyümölcsfogyasztás. A jegyár magában foglalja a belépőt a Mátyás Király Múzeumba. A Palotaház étteremben történő fogyasztás önköltséges, melynek árát a belépő árával együtt tudod kifizetni a weboldalon.

Időpont:

2019. szeptember 29. Vasárnap 10.00-18.45.
Jegyár: 29.900 Ft

Cím

Batthany tér 2 MahartPassNave Hajóállomás Alsó rakpart
1011 Budapest, Batthány tér 2 Alsó rakpart

MEGKÖZELÍTÉS

Batthany tér 2 MahartPassNave Hajóállomás Alsó rakpart
1011 Budapest, Batthány tér 2 Alsó rakpart

A Batthany téri metró kijárattól az alsó rakparton található.