Visszatérés Lemuriába

Egy különleges este Kryonnal, Lee Carrollal és barátaival

Szeretnéd újra megélni a szeretetteljes Kryon-energiákat? Vonzódsz Lemuriához? Tarts velünk egy rövid, de annál erőteljesebb Kryon-esten Lee Carollal és barátaival, a lemúriai tudatosság jegyében!

Ha ősi lélek vagy, nagy valószínűséggel volt lemúriai megtapasztalásod is. Lemúria fénykorában egy spirituálisan igen fejlett civilizáció élt, amely emelkedett tudatossággal bírt, és az emberi együttélés magas fokát valósította meg. Ha érzed ezt az ősi vágyódást egy magasabb minőségű, tisztább élet után, van rá esély, hogy egyike voltál a lemúriai civilizáció fejlett tagjainak. Ezen az estén újra megmártózhatunk az elfeledett, de sejtszinten őrzött, és ma újra aktuálissá váló bölcsességben és szeretetben!

"Üdvözöllek Benneteket, kedveseim, Kryon vagyok a Mágneses Szolgálattól...  Lehetséges, hogy a Lemuriának hívott hely létezett? Mi a helyzet MU elveszett kontinensével? Mi a helyzet Atlantisszal? Lemúriainak lenni - mit jelent ez manapság Nektek?"

A Kryon által erre a kérdésre adott válaszok, és ennél jóval több is feltárul ezen a szemináriumon, amelyet Lee Carroll és Monika Muranyi vezetnek. Anders Holte és Cacina Meadu is megtisztel minket a jelenlétével, hogy interdimenzionális zenéjükkel lehorgonyozzák a lemuriai megtapasztalást. Lee és Monika előadását Anders angyali hangjával átszőtt éneke emeli magasabb dimenzióba és az estét természetesen Kryon-közvetítés zárja. Tarts velünk te is ezen a magnetikus estén a MagNet Házban!

Kapunyitás: 18.00 órától

Időtartam: 18.30 – 21.30

Jegyár: 13.900 Ft

Helyszín

MagNet Ház, 1062 Budapest, Andrássy út 98., Hamvas Béla terem

MEGKÖZELÍTÉS

Az 1-es metró Kodály körönd megállójától a Hősök tere felé sétálva a Magnetház 200 méterre a bal oldalon található.

105-ös autóbusszal a Kodály körönd megállójától a Hősök tere felé sétálva a Magnetház 200 méterre a bal oldalon található.

Autóval érkezőknek az épület elött ingyenes a parkolás, a környező utcákban fizetős este 18.00-ig.