Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Improvizált dohányzókészülék, Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Ezenkívül a termékek dohányzásának folyamatában vannak olyan finomságok, amelyeket be kell tartani: A füst minimális hőmérséklete; Ne használjon tűlevelű fűrészporot; A dohányzás előtt az összes terméket előtisztítják.

BULI, ALKOHOL, DOHÁNYZÁS - ilyen hatással van az edzésre

A folyamat ezen összes jellemzőjének betartása érdekében össze kell gyűjteni az alapelemeket helyesen és körültekintően. És annak érdekében, hogy a házi készítésű füstölõben található termékek különösen ízlõkké váljanak, ajánlott éger, cseresznye, alma, körte vagy fűzfa chips használata.

Hasznos információk!

nagyszerű élni, leszokni a dohányzásról

Amikor kész a füstölde, készítsen különféle forgácsot, hogy kiválassza a legmegfelelőbb lehetőséget, mert mindegyik megkapja a sajátos ízét. Vizsgáljuk meg a füstgenerátor fő elemeinek és összeállításának jellemzőit.

Készítünk füstgenerátort hideg dohányzáshoz saját kezűleg: a fő elemek rajzai és az összeszerelési sorrend Először improvizált dohányzókészülék kell készítenie azokat az elemeket, amelyek a felszereléshez szükségesek lesznek. A következő rajzot használhatja munkájában: Tehát egy füstgenerátor telepítéséhez egy saját kezű, hidegen füstölt füstölőhöz a következőkre lesz szüksége: Cső, általában rozsdamentes acélból.

Fa dohányzószekrény. Hogyan készítsünk füstfürdőt saját kezével, ha vannak rajzok és méretek?

Hullámkarton, mm-es műanyag csőből vagy fémhüvelyből, amelynek átmérője megfelel a kéménycsőnek. Kompresszor használhatja az akvárium opciót. Póló, amelynek keresztmetszete megfelel a füstcsatorna átmérőjének.

mit fog adni, ha abbahagyja a dohányzást beteg vagy, amikor abbahagyja a dohányzást

Vezetékek elemek és elemek csatlakoztatásához. Az összes alkatrész eladó, és gyakran kéznél is van, így ezek megszerzése nem nehéz. Rengeteg rajz is megtalálható, megtalálhatja improvizált dohányzókészülék interneten, és kiválaszthatja az ötletehez megfelelőt.

improvizált dohányzókészülék

Az dohányzási kódok címei csatlakoztatásához készítse elő a hegesztőgépet és a darálót is. Ha még soha nem dolgozott velük, akkor jobb, ha meghív valaki tapasztalt segítséget.

improvizált dohányzókészülék

A fő nehézség a szerelvény hegesztése, a kemence ajtajának és az alulról és felülről leszerelhető fedelek gyártása. Kapcsolódó cikk: Külön kiadványban beszélünk az eszköz helyes megválasztásáról annak feladatai és költségvetése alapján.

Hidegen füstölt injektor. Csináld magad hideg dohányosok halakhoz

Összeállítunk egy füstgenerátort saját kezűleg a hideg dohányzáshoz: videó a folyamatról Miután elkészítette a füstgenerátor rajzát a hideg dohányzáshoz, elkezdjük az alkatrészek összeszerelését. Itt vannak a berendezés alapelemei és összeszerelési sorrendje: Először vágjon le egy darab csövet a test számára 0,5—0,8 m.

improvizált dohányzókészülék

Ennek a szegmensnek a külső átmérője alatt készítjük a felső és az alsó burkolatot. Ebben az esetben az alsó oldalnak oldalaival kell lennie, hogy a hamu nem repül ki.

Füstgenerátorok a dohányzáshoz. Mit tartalmaz a hideg és meleg füstölésre szolgáló füstgenerátor?

Az alap oldalaitól, kissé az oldalak fölött fúrjon be néhány lyukat, amelyek meggyújtják és oxigént szolgáltatnak átmérő: 0,6 - 0,8 cm A füstgenerátor kényelmes használatához hegessze a lábakat, amelyeknek kb. Ha eltávolítható alját használ, akkor a kemence oldalsó ajtóinak nincs szükségük. A süket számára - készítsen egy ajtót, és tegye improvizált dohányzókészülék néhány pántra, miközben improvizált dohányzókészülék nyílások beszívására szolgáló nyílásokat kell készíteni, mint a improvizált dohányzókészülék kályháknál.

A felső fedelet szorosan fel kell helyezni a csőre, és emellett el kell készíteni egy darabot az egység kinyitásához. Most hegesztjük a kéményet az alap tetejére, 50—80 mm-re visszavonva a vágástól.

Hidegen füstölt módszer

Hegessze a szerelvényt merőlegesen a falra, meg kell menteni a kiemelkedést 60 - 80 mm hosszúságban. Hegesztés előtt az alkatrész végeit fel kell szerelni egy menettel a tee számára.

  1. A legfontosabb dolog Improvizált dohányzókészülék, A hidegen füstölt gép működésének elve Sonka, kolbász, füstölt hús improvizált dohányzókészülék.
  2. Füst, amit magad készítettél egy csőből Az országban a hidegen füstölt füstöltő kiváló eszköz olyan finom ételek készítéséhez, amelyeket itt - a természet ölében - élvezhet.

Hegesztés improvizált dohányzókészülék csatlakoztassa a pólót és 2 csövet - az egyik lefelé, a másik a dohányzóba. Füstgenerátor a hideg dohányzáshoz videó Íme néhány módszer a füstgenerátor saját kezével történő összeállítására egy füstösütő számára.

Kapcsolódó cikk: Készítünk saját kiváló minőségű füstölőt és ízletes füstölt termékeket élvezhetjük.

improvizált dohányzókészülék

Csak el kell olvasnia a speciális kiadványunkat! A házi improvizált dohányzókészülék füstgenerátor munkájának jellemzői a hideg dohányzáshoz Ha már saját kezével összeállította a füstgenerátort a hidegdohányzáshoz a rajzok és egyéb összeszerelési tippek a fentiekben találhatókakkor csak a termékek dohányzásának folyamatát kell mérlegelnie. A hidegen füstölt termékek elkészítésének helyes folyamatához az összes elemet összegyűjtjük egy rendszerben: Helyezze a generátort egy alapra, amelyet tűzálló elemekből, például betonlapból kell készíteni.

Tegyen körülbelül 0,5 - 1 liter száraz faforgácsot.