Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrspray 10ml

Nasivin orrspray, Az orrdugulás hatékony megszüntetése a gyors megkönnyebbülés érdekében

Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin oldatos orrcseppek és milyen betegségek esetén alkalmazhatók? A Nasivin oldatos orrcseppeket kizárólag az orrba juttatva szabad alkalmazni.

leszokni a dohányzó klubból migrén orrspray

A Nasivin oldatos orrcseppek oximetazolin hatóanyagot tartalmaznak. Ez a hatóanyag érszűkítő tulajdonságokkal rendelkezik, és ezáltal a nyálkahártya duzzanatának csökkenését idézi elő. Tudnivalók a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása előtt Ne alkalmazza a Nasivin oldatos orrcseppeket: - ha allergiás az oximetazolinra vagy a gyógyszer 6.

Figyelmeztetések és óvintézkedések A Nasivin oldatos nasivin orrspray alkalmazása előtt feltétlenül beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével, amennyiben az alábbi állapotok bármelyike fennáll Önnél: - ha az Ön szemében a nyomás megemelkedett, vagy ha Ön zárt zugú glaukómában zöldhályog egy vállfaja szenved, - ha Ön súlyos szív- és érrendszeri megbetegedésben pl.

A nyálkahártya-duzzanatot csökkentő orrcsepp nasivin orrspray alkalmazása krónikus duzzanathoz és végül az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet. A hosszan tartó használatot és a túladagolást kerülni kell.

Enyhülés orrdugulás ellen.

Egyéb gyógyszerek és a Nasivin oldatos orrcseppek Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett, valamint szedni tervezett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is. A gyógyszerkészítmények befolyásolhatják egymás hatását. Az orrcsepp használata előtt kérje ki kezelőorvosa tanácsát, ha Ön nasivin orrspray vagy nemrégiben hangulatjavító gyógyszert triciklikus antidepresszánsok vagy MAO-gátlókvagy vérnyomásnövelő gyógyszereket szed, illetve szedett.

Amennyiben Ön a Nasivin oldatos orrcsepp alkalmazásával egyidőben az előbb felsorolt gyógyszerkészítmények valamelyikét is szedi - a szív- és a vérkeringési funkciókra gyakorolt hatása következtében - előfordulhat a vérnyomás emelkedése.

A Nasivin oldatos orrcseppek egyidejű alkalmazása étellel, itallal és alkohollal Nem várható ilyen jellegű kölcsönhatás. Terhesség, szoptatás és termékenység Ha Ön terhes vagy szoptat, illetve ha fennáll Önnél a terhesség lehetősége vagy gyermeket szeretne, a gyógyszer alkalmazása előtt beszéljen kezelőorvosával vagy gyógyszerészével.

A Nasivin oldatos orrcseppek terhesség alatti alkalmazásának biztonságosságával kapcsolatban nincsenek klinikai adatok. A Nasivin oldatos orrcseppek terhesség és szoptatás alatt csak gondos mérlegelést követően alkalmazhatóak.

Az ajánlott adagolást nem nasivin orrspray túllépni. A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Rendeltetésszerű használat esetén a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességeket várhatóan nem befolyásolja.

Hosszan tartó alkalmazás, vagy az előírtnál nagyobb adagok alkalmazása esetén bármilyen, a nátha kezelésére adott oximetazolin-készítmény nasivin orrspray során jelentkezhetnek a szív- és érrendszert is érintő mellékhatások.

  1. Nasivin Classic 0,5mg/ml tartósítószermentes oldatos orrspray 10ml | BENU Online Gyógyszertár
  2. Hogyan kell megcsókolni az ajkait
  3. Nasivin 0,05% orrspray (felnőtteknek és 6 éves kor felett)
  4. Miért leszokni a dohányzásról?
  5. Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin tartósítószermentes készítmények és milyen betegségek esetén alkalmazhatók?
  6. Nasivin Sanft 0,5mg/ml oldatos orrspray (1x10ml) - Orrcsepp, Orrspray
  7. Mennyit kell elviselni a dohányzásról való leszokáshoz

Ezekben az esetekben a gépjárművezetéshez és a gépek kezeléséhez szükséges képességek romolhatnak. Hogyan kell alkalmazni a Nasivin oldatos orrcseppeket?

nasivin orrspray hogyan szerezzünk akaratot a dohányzásról való leszokáshoz

Ezeket a gyógyszereket mindig pontosan a betegtájékoztatóban leírtaknak, vagy az Ön kezelőorvosa vagy gyógyszerésze által elmondottaknak megfelelően alkalmazza. Amennyiben nem biztos az adagolást illetően, kérdezze meg kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. A cseppentés előtt alaposan orrot kell fújni, vagy orrszívót kell alkalmazni.

Mivel az orrcseppentőt függőlegesen, fejjel lefelé tartva lehet csak használni, a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása során hanyatt fekve vagy hátrahajtott fejjel kell elhelyezkedni, és a fejet kissé oldalra döntve kell nasivin orrspray.

Nasivin Classic 0,5 mg/ml Oldatos Orrspray

Ebben a pozícióban kell cseppenteni az orrnyílásba, majd kis idő múlva, a másik irányba fordítva a fejet, a másik orrnyílásba megismételni a cseppentést. Érdemes néhány percig a cseppentés után is hátrabillentett helyzetben tartani a fejet.

hogyan lehet cigarettát készíteni otthon

A jelek számozása jelzi a felszívott cseppek számát. Ez biztosítja, nasivin orrspray pontosan a kívánt mennyiség jusson az orrnyílásokba. A hatás beálltáig pár perc telik el, és az akár 12 órán keresztül tart. A készítmény egyszeri adagját legfeljebb naponta háromszor lehet alkalmazni.

Nasivin Classic 0,5mg/ml oldatos orrspray 10ml leírása, használati útmutató

A hatás nagyon gyorsan jelentkezik a hatás kialakulását az első használat után 25 másodperccel észlelték egy vizsgálat szerint és az akár 12 órán keresztül tart. Alkalmazás időtartama Hacsak kezelőorvosa kifejezetten másképp nem rendeli a Nasivin oldatos orrcseppeket napnál tovább ne alkalmazza.

A Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazását csak több napos szünetet követően folytassa. Krónikus nátha esetén a Nasivin oldatos orrcseppeket csak orvosi felügyelet mellett alkalmazza. Tartós alkalmazás az orrnyálkahártya sorvadásához vezethet.

nasivin orrspray

Ha a Nasivin oldatos orrcseppek alkalmazása nasivin orrspray hatásukat túlzottan erősnek véli, vagy a készítmények csekély hatásúnak bizonyulnak, forduljon kezelőorvosához vagy gyógyszerészéhez.

Az alkalmazás módja Előírás szerint kell mindkét orrnyílásba cseppenteni. Ha az előírtnál több Nasivin oldatos orrcseppet alkalmazott Azonnal forduljon orvoshoz!

Mérgezés jelentős túladagolás, vagy a Nasivin oldatos orrcseppek véletlen bevétele következtében fordulhat elő. Túladagolás elsősorban gyerekeknél fordul elő. A mérgezés tünetei nagyon különbözőek lehetnek. Szorongásérzet, izgatottság, hallucináció és görcsroham léphet nasivin orrspray.

mi történik a kilépő tüdővel hogyan lehet kilépni az állatövi jelekből

A testhőmérséklet csökkenése, aluszékonyság, álmosság és eszméletlenség szintén lehetséges. További tünetek lehetnek még: pupillaszűkület, pupillatágulat, láz, izzadás, sápadtság, a bőr kékes elszíneződése nasivin orrspray vér oxigéntartalmának csökkenése következtében, szívdobogás, elégtelen légcsere és a légzés leállása, émelygés, hányás, pszichés zavarok, a vérnyomás növekedése vagy csökkenése, rendszertelen szívverés, túlzottan gyors, vagy lassú szívverés.

Mérgezés gyanúja esetén azonnal orvoshoz kell fordulni, hogy az dönthessen a további teendőkről. Kórházi kezelésre és orvosi felügyeletre lehet szükség. Ha elfelejtette alkalmazni a Nasivin oldatos orrcseppet Ha elfelejtette a készítményt alkalmazni, a kezelést a következő adaggal folytassa. Ne alkalmazzon kétszeres adagot a kihagyott adag pótlására, mert nasivin orrspray már nem pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát.

Nasivin Classic 0,5mg/ml tartósítószermentes oldatos orrspray 10ml | BENU Online Gyógyszertár

Lehetséges mellékhatások Mint minden gyógyszer, így ezek a gyógyszerek is okozhatnak mellékhatásokat, amelyek azonban nem mindenkinél jelentkeznek. A mellékhatások felsorolása az alábbi gyakorisági beosztást követi: Nasivin orrspray gyakori: kezelt betegből legalább nél fordul nasivin orrspray. Gyakori: betegből nél fordul elő.

Nem gyakori: betegből nél fordul elő. Ritka: 10 betegből nél fordul elő. Nagyon ritka: betegből kevesebb, mint nél fordul elő, dohányzó tabletták brisanthin az egyedi eseteket és az ismeretlen gyakoriságú eseteket.

Ha Önnél bármilyen mellékhatás jelentkezik, tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét. Ez a betegtájékoztatóban fel nem sorolt bármilyen lehetséges mellékhatásra is vonatkozik.

Nasivin Classic 0,5mg/ml tartósítószermentes oldatos orrspray 10ml

Hogyan kell a Nasivin oldatos orrcseppeket tárolni? Ez a gyógyszer nem igényel különleges tárolást. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó! A dobozon feltüntetett lejárati idő Felhasználható: után ne alkalmazza ezeket a gyógyszereket.

Marchello57 - VRChat Orrspray reklám Kylo Rennel

A lejárati idő az adott hónap utolsó napjára vonatkozik. Ne alkalmazza ezt a gyógyszert, ha zavarosodást észlel. Eltarthatóság a felbontást követően: Felbontás után 6 hónapig használhatók fel.

  • Milyen típusú gyógyszerek a Nasivin tartósítószermentes készítmények és milyen betegségek esetén alkalmazhatók?
  • Nyálkahártya-duzzanat csökkentésére heveny orrnyálkahártya-gyulladásban, valamint értágulat- és allergiás eredetű nátha jelentkezésekor.
  • NASIVIN CLASSIC 0,5 mg/ml oldatos orrspray - Gyógyszerkereső - Háfirstkryon.hu

Semmilyen gyógyszert ne dobjon a szennyvízbe vagy a háztartási hulladékba. Nasivin orrspray meg gyógyszerészét, hogy mit tegyen a már nem használt gyógyszereivel. Ezek az intézkedések elősegítik a környezet védelmét.

Real email address is required to social networks

A csomagolás tartalma és egyéb információk Mit tartalmaznak a Nasivin oldatos orrcseppek A készítmények hatóanyaga az oximetazolin-hidroklorid.

Milyen a Nasivin oldatos orrcseppek külleme és mit tartalmaz a csomagolás Küllem Csaknem tiszta, színtelen, illetve halványsárga színű vizes oldat. Hasonló termékek A tartósítószermentes Snup orrspray az aktív hatóanyag és a tengervíz erejével segít csökkenteni az orrdugulást.

Kiszerelés: 10ML.

nasivin orrspray milyen tabletták segítik a leszokást