NASIVIN BABY ORRCSEPP 5ML TARTÓSITÓSZER MENTES

Orrspray csecsemőknek, Orrdugulás babáknál

ÖT MÓDSZER A CSECSEMŐ ORRDUGULÁSÁNAK MEGSZÜNTETÉSÉRE

Mikroporlasztású, steril, fiziológiás izotóniás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását orrspray csecsemőknek adatok igazolják. Mi a készítmény hatóanyaga? A készítmény ,0 ml-ében: 31,82 ml tengervíz Aqua marina Mit tartalmaz még a készítmény?

orrspray csecsemőknek mikor vágyakozik a dohányzásra a leszokás után

Mikor ajánlott a készítmény alkalmazása? A készítmény alkalmazása javasolt csecsemőknek 15 napos kortólgyermekeknek és felnőtteknek.

orrspray csecsemőknek mely tabletták a dohányzásról való leszokáshoz

Van-e valamilyen, az alkalmazást kizáró ok előző pont. Alkalmazhatják-e a készítményt orrspray csecsemőknek is?

5 szuper tipp, ha eldugult a baba orra

Alkalmazható-e a Sterimar orrspray más gyógyszerrel vagy gyógytermékkel? Alkalmazható-e a készítmény terhesség- és szoptatás idején? Terhes nők és szoptató anyák is alkalmazhatják. Hogyan kell a készítményt alkalmazni?

JutaVit izotóniás tengervizes Baby orrspray 50ml

Távolítsa el a védőkupakot a flakonról. Nagyobb gyermekek és felnőttek esetén: A bepermetezést mosdókagyló fölött célszerű végezni. Vezesse be finoman az adagolófej végét az orrlyuk elejébe.

orrspray csecsemőknek dohányzáskor, sinus fájdalom

Nyomja meg kissé az adagolófejet. Hagyja kifolyni a felesleges folyadékot, majd fujjon orrot.

Tengervizes orrspray nátha, megfázás esetén

Az orrsprae adagolófejét használat után mossa le meleg folyóvízzel, majd hagyja megszá-radni, tegye rá a védőkupakot, és így tárolja. Csecsemők, kisgyermekek, mozgásukban korlátozott felnőttek esetén: Fektesse hátára a kezelendő gyermeket vagy felnőttet, fordítsa oldalra a fejét úgy, hogy a bepermetezett folyadék elfolyása biztosítva legyen.

Helyezzen a feje alá egy zsebkendőt vagy tiszta ruhát, pelenkát, hogy az a orrspray csecsemőknek nedvességet felfogja.

dohányfüggőség kezelése

Ezután helyezze az orrspray adagolófejét a felül lévő orrnyílásba és óvatosan nyomja meg az adagolófejet, ezután fordítsa a kezelendő személy fejét a másik oldalra és az előbbiekben ismertetettek szerint járjon el, ezután lehet orrot fújni vagy törölni.

Az orrsprae adagoló fejét mossa le meleg folyóvízzel, hagyja megszáradni, tegye rá a védőkupakot és így tárolja.

Mi az ajánlott adag? Milyen nem kívánt hatást válthat ki a készítmény?

orrspray csecsemőknek

Ha az oldat az orrgaratba kerül, lenyelhető Durva használatakor orrvérzés jelentkezhet. Mire kell még ügyelnie a készítmény alkalmazása során? Higiéniai okok miatt egy orrspray-t csak ugyanazon személy használhat.

Neked ajánljuk

Kizárólag csak az orrnyílásba permetezhető! A készítményt gyermekek elől gondosan el kell zárni! Tanulmányozza át a rajzot is! Mennyi ideig alkalmazható a készítmény? Hogyan kell tárolni a Sterimar orrspray-t? Csomagolási egység: 50 ml, ml Megjegyzés: Az 50 ml-es flakon tartalma kb.