Paxirasol orrspray - Brómhexin – Wikipédia

Paxirasol orrspray

Tartalom

  paxirasol orrspray dohányzó orvosok

  A hörgőkből és a légcsőből a váladék eltávolítását megkönnyíti, illetve paxirasol orrspray, mivel a sűrű nyákot elfolyósítja. A nyák oldását elősegíti az orr- garatüreg gyulladásaiban.

  paxirasol orrspray

  A száraz köhögést közvetlenül nem csillapítja. A Paxirasol oldatot étkezések után, bőséges folyadékkal kell bevenni.

  paxirasol orrspray

  A kezelés ideje alatt a bő folyadékbevitel elősegíti a bromhexin nyákoldó hatását. Felnőttek: Amennyiben kezelőorvosa másképp nem rendeli, szokásos adagja felnőtteknek: napi 3 x 4 ml oldat, belégzésre 2 x 4 ml oldat, aeroszol készülékkel adagolva.

  Megoldások nátha ellen kicsiknek, antibiotikumok nélkül Navigációs menü Paxirasol orrspray Mielőtt elkezdené gyógyszer ét alkalmazniolvassa el figyelmesen az alábbi betegtájékoztató t. E recept nélkül kapható gyógyszerrel Ön enyhe, múló panaszokat kezelhet orvos i felügyelet nélkül. Az optimális hatás érdekében azonban paxirasol orrspray e gyógyszer körültekintő, szakszerű alkalmazása. Tartsa meg a betegtájékoztató t, mert a benne szereplő információkra a későbbiekben is szüksége lehet.

  Az oldat adagjainak kimérésére a dobozban elhelyezett adagolómérce szolgál. Gyermekek napi adagja: 2 év alatt: 3 x 1 ml év: 3 x ml év:3 x 4 ml Gyermekeknek belégzésre csak fekvőbeteg-gyógyintézetben, orvosi felügyelet mellett alkalmazható.

  A belégzésre használt oldatot paxirasol orrspray mennyiségű desztillált vízzel fel kell hígítani.

  leszokni a dohányzásról, ha a test tiszta

  A belégzés során esetleg fellépő köhögési inger megelőzése céljából, érzékeny betegek kezelésére célszerű előzetesen testhőmérsékletre melegített oldatot alkalmazni. Veseműködésének károsodása esetén kérjen tanácsot kezelőorvosától a készítmény alkalmazása előtt, mivel lehetséges, hogy Önnek alacsonyabb dózisokra van szüksége. Vélemény írása.

  paxirasol orrspray