Fluimucil: a név kötelez

Rinofluimucil gyerekeknek

A gyógyszer nem való rinofluimucil gyerekeknek felhasználásra. Egyedi orvosi elbírálás alapján adható: · szív-és érrendszeri betegségben, főként magasvérnyomás betegségben · gyermekkorban, · idős korban és prosztata megnagyobbodásban vizelési nehézség miatt Terhesség, szoptatás A Rinofluimucil terhesség esetén és a szoptatás időtartama alatt csak szükség esetén, szigorú orvosi ellenőrzés mellett alkalmazható.

Orrspray-k

A készítmény hatásai a gépjárművezetéshez és gépek kezeléséhez szükséges képességekre Nincsenek azt bizonyító adatok, hogy a gyógyszer a koncentráló-képességet vagy a reakcióidőt befolyásolná.

A kezelés ideje alatt szedett egyéb gyógyszerek: Feltétlenül tájékoztassa kezelőorvosát vagy gyógyszerészét a jelenleg vagy nemrégiben szedett egyéb gyógyszereiről, beleértve a vény nélkül kapható készítményeket is.

Rinofluimucil gyerekeknek irodalom nem tesz említést a Rinofluimucil hatóanyagainak klinikailag jelentős kölcsönhatásairól. Figyelembe kell venni, hogy az érszűkítő hatású szerek egyes depresszió elleni szerekkel ciklikus antidepresszívumok való egyidejű alkalmazása általában nem ajánlott. Monoamino-oxidáz gátlókkal depresszió elleni szer való egyidejű, ill.

  • Vásárolni dohányzótablettákat szentpéterváron
  • Hogyan hat?
  • Cigaretta spray-értékelés

A Rinofluimucilt az adagoló segítségével juttassuk az orrüregbe. Felnőtteknek: 2 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal.

Farmakológiai tulajdonságok

Gyermekeknek 6 év felett: 1 befúvás orrnyílásonként, naponta alkalommal. Az ajánlott adagot ne lépjük túl.

rinofluimucil gyerekeknek

Felbontás után15 napig alkalmazható készítményt. Orvosi előírás nélkül maximum 7 napig alkalmazható.

Miért a Rinofluimucil orrspray?

A kezelőorvos kiegészítheti a terápiát megfelelő antibakteriális kezeléssel. Útmutató az üveg kinyitásához és az adagoló használatához: 1. A biztonsági kupakot nyomja rá az üvegre és csavarja is meg. Az adagolót, miután lehúzta róla a védőhengert, csavarja az üvegre. Vegye le a kupakot kilép a csevegésből adagolófejről.

rinofluimucil gyerekeknek dohányzásellenes szabályok

Nyomja meg néhányszor az adagolót, hogy felszívja és porlasztani kezdje az oldatot. Ha az előírtnál több orrspray-t alkalmazott: Túladagolás esetén előfordulhat fejfájás, mellkasi szorító fájdalom, vérnyomás kiugrás, depresszió, kóros nyugtató rinofluimucil gyerekeknek, izgatottság, főként gyermekkorban nyugtató hatás mellett kialakult kórosan alacsony testhőmérséklet, ami azonnali és megfelelő sürgősségi ellátást igényel.

Ha adagját elfelejtette befújni: Következő alkalommal ne fújjon be dupla adagot, mert ezzel már nem pótolja a kiesett mennyiséget, viszont a túladagolás veszélyének tenné ki magát.

rinofluimucil gyerekeknek hagyja abba a dohányzást örökké videó

Folytassa a kezelést az előírtak szerint. A gyógyszer gyakori, a legnagyobb dózisban történő adagolása ingerlékenységet, szívdobogást és remegést okozhat. Néha előfordulhat orr- és torokszárazság, valamint akné megjelenése. Ezek a tünetek maguktól megszűnnek, ha a kezelést felfüggesztik. Érszűkítőt tartalmazó készítmények tartós használata megváltoztathatja az orrnyálkahártya és az orrmelléküregek normális működését.

Rinofluimutsil

A gyógyszer orrdugulást, hozzászokást és függőséget okozhat, a hosszú ideig tartó ismételt alkalmazás ezért ártalmas lehet. Helyi készítmények tartós használata túlérzékenységet válthat ki. A kezelést ebben az esetben fel kell függeszteni és rinofluimucil gyerekeknek más megfelelő terápiát választani.

Sportolók figyelmébe: amennyiben a gyógyszert nem terápiás céllal alkalmazzák, az doppingszer használatnak minősül. Ez a hatás már a terápiás adaggal elérhető és pozitív doppingvizsgálati eredményt ad.

Rinofluimucil oldatos orrspray 10 ml

Ha az itt felsorolt mellékhatásokon kívül egyéb szokatlan tünetet észlel, értesítse orvosát vagy gyógyszerészét. A készítmény csak rinofluimucil gyerekeknek csomagoláson dohányzó társadalom lejárati időn belül használható fel. A gyógyszer gyermekektől elzárva tartandó.