Terheseknek meddig szabad termálfürdőbe, strandolni, uszodába járni?

Terhesen strand

Tartalom

  Örülsz, hogy nem az influenzaszezon közepére esik a terhességed, de el sem tudod képzelni, hogyan zajlik majd a nyaralás plusz egy fővel?

  terhesen strand

  Akkor sincs baj, ha a foglaláskor még nem is sejtetted, hogy hárman utaztok - eláruljuk, mire számíthatsz a strandon. A bikininek és az egyrészes fürdőruhának is megvannak az előnyei-hátrányai - az előbbi kényelmes viselet, de szabadon vagyis védtelenül hagyja a pocakot, míg az utóbbi pluszvédelmet nyújt a napsugarak ellen, de hamar ki lehet nőni, vizesen pedig az egész testre "ráhűl".

  orrspray allergiára gyerekeknek dohányzás abbahagyása komplexum

  Miután kijöttél a vízből, mindig tekerj magad köré egy vastag törülközőt, vagy ha lehet, vegyél száraz fürdőruhát, terhesen strand parton sétálgatás közben pedig jól jöhet egy strandkendő vagy egy könnyű anyagból készült, szellős strandruha.

  Szalmakalapba is érdemes beruházni, mert a fejet ért sugárzás terhesen strand legjobban a testet, vagyis ezzel a csinos kiegészítővel minimalizálhatod a napszúrás veszélyét.

  nehéz leszokni az ivásról vagy a dohányzásról

  Félárnyék - fél siker Alapszabály, hogy a terhesség alatt tilos tűző napnak kitenni a pocakodat. Az UV-sugarak alapesetben sem veszélytelenek, várandósan pedig duplán kell számolnod a hatásukkal.

  A hormonok játéka miatt ilyenkor sokkal érzékenyebb a bőr, hamarabb leég, májfoltos lesz, és akár átmeneti napallergia is kialakulhat, ezért a legjobb választás a félárnyék.

  A nap végén pedig jöhet az extra adag hidratáló, főleg a hasadra, hiszen a víz mellett a napsugárzás is szárítja a bőrt. Csobbanni sem tilos Rengeteg történetet hallani a vizekben, medencékben elkapható fertőzésekről, melyek nem egészen alaptalanok, de várandósan sem kell a partról terhesen strand figyelned a fürdőzőket.

  hogyan lehet leszokni a dohányzásról pszichológiai módon elkezdett lefogyni és leszokni a dohányzásról

  Akár strandon, akár természetes vizekben merülnél, próbálj meg előre informálódni a víz tisztaságáról. Minél zavarosabb és koszosabb a vízfelület, annál nagyobb a fertőzésveszély.

  hirtelen hagyja abba a dohányzást

  Legalább ugyanennyire figyelj a medence, a tó vagy a tenger hőmérsékletére is, és válaszd az arany középutat. A túl hideg víz méhgörcsöket, a túl meleg pedig alhasi vérbőséget okozhat, utóbbi ráadásul tökéletes feltételeket biztosít a kórokozók szaporodásához. A gyógyfürdők a bennük található ásványi anyagok miatt egyáltalán nem ajánlatosak a várandósoknak.

  terhesen strand

  A szakértők szerint a Tipp: Mivel pocakosan az időd nagy részét várhatóan a parton töltöd majd el, nem árt gondoskodni a kényelmedről. A hűvös talajra terített törülköző nem elég, inkább vigyél magaddal felfújható matracot vagy összecsukható kerti széket, amiről könnyebb feltápászkodni, és a felfázást is elkerülheted.

  Kapcsolódó cikkek:.

  HPV vakcina: a fiúk beoltása is szükséges a méhnyakrák felszámolásához!