1-2 szál cigit elszívsz terhesen? Ezt okozod vele

Terhesség dohányzás

Súlyos károsodást okozhat a várandósság alatti dohányzás - Kölcsey Tv

Szerző: csibe76 Számomra érthetetlen, hogy lehet rágyújtani a terhesség alatt. Amikor a második fiamat szültem, volt gy szobatársam, aki végig dohányzott a terhessége alatt.

terhesség dohányzás

Azt mondta, hogy neki már van 4 fia, mindegyikkel bagózott, és egyiknek sem lett semmi baja. Na az 5.

  • Dohányzás és terhesség - Az orvos válaszol
  • Szülészet-Terhesség A terhesség és a dohányzás A dohányzás káros hatása az emberi szervezetre jól ismert, ennek ellenére embertársaink közül sokan előszeretettel hódolnak ennek a káros szenvedélynek.
  • Mit veszíthet a dohányzó kismama?
  • Most itt vagy: Kezdőlap » Terhesség alatti dohányzás Terhesség alatti dohányzás Facebook Talán nincs is visszataszítóbb látvány, mint egy várandós kismama cigarettával a kezében.

Azóta is látom őket néha, a gyerekeink már 2,5 évesek. Az övé még csak úgy tud menni, ha anyukája fogja a kezét, és vezetgeti, és csak néhány szót mond, azt is alig érthetően.

terhesség dohányzás

Nem tudom, a ciginek lehet-e akövetkezménye, de meggyőződésem, hogy igen, legalábbis a légzésleállás mindenképp. Nagyon sajnálom a kislányt, mert egyébként gyönyörű baba. Gondoljátok át csajok, szerintem nem éri meg.

terhesség dohányzás

Én is cigiztem, de amikor megtudtam, hogy terhes vagyok, azonnal letettem. A második babánál, már előtte abbahagytam, amikor még nem is tudtuk, hogy akarunk-e második babát. Terhesség dohányzás apukám nagyon rosszul lett 35 év dohányzás után, azt mondta neki az orvos, hogy le kellene szoknia.

terhesség dohányzás dohányzásellenes projektek

Úgy gondoltam, ha ő le tudja tenni, akkor nekem kutya kötelességem vele terhesség dohányzás. Már 4 éve nem gyújtottunk rá, sem ő, sem én. Szerencsére a második baba után már nem is szoktam vissza. Undorodom a szagától is.

a dohányzásból származó mirigyek fájhatnak Fogyni akarok és leszokni a dohányzásról