Account Options

Uri geller, Kapcsolódó termékek

Itt jársz: Főoldal » Így verte át az egész országot Uri Geller: itt a kanálhajlítós trükk megoldása Így verte át az egész országot Uri Geller: itt a kanálhajlítós trükk megoldása Tátott szájjal néztük a trükkjeit és azóta is csak találgatunk, hogyan verhette át a szemünket kanálhajlítós számával.

uri geller

Az előadóművész akkor ezt a kiválasztottságával magyarázta, állítása szerint különleges képességgel rendelkezik és a kanalat az elméjével hajlította meg. Azóta annyian ismételték meg a trükköt, hogy már egyáltalán nem számít különlegesnek, így nyugodt szívvel leplezzük azt le. Nézzük csak meg ezt a sajnos elég rossz minőségben fennmaradt videót, a TV2 Napló műsorának egy uri geller.

leszokni a dohányzásról miért fáj a gyomrom

Uri jól láthatóan ódzkodik attól, hogy bemutassa trükkjét a Napló riportere által hozott igen vastag kanálon. Fél órán keresztül kérlelik, mire egyszer csak elkövet a riporter egy nagy hibát: magára hagyja Urit a kanállal, hogy elmenjen egy filctollért, amivel autogramot kérhet a tőle. Furcsa módon mire a riporter visszaér már a kezében is volt a kanál uri geller egy percig sem kellett tovább győzködni: már el is kezdte simogatni.

uri geller hogyan működik a dohányzás kódolása

Az egészet a kamera már csak messziről vehette fel, ami szintén gyanakvásra adhat okot. Nem nehéz kitalálni, hogy az izraeli-magyar szemfényvesztő a kamera távollétében erőből meghajtotta a kanalat, majd úgy helyezte el kezeiben, hogy annak hajlított állapota nem volt észrevehető.

  • Mellkasi fájdalom lelki okai
  • Uri Geller Trilogy DVD – DEDIKÁLT – Figaro Bűvészbolt
  • Uri Geller – Ügyesnek ügyes! - firstkryon.hu Mágia
  • Dal hallgatni hagyjuk abba a dohányzást

Ugyan ezt a trükköt vetette be akkor is, amikor felállt a kanapéról: a kezében gyorsan hajlított egy kicsit a kanálon, majd az állólámpa uri geller állva elkezdte rázni. Esélyünk sem volt uri geller a turpisságot. Erre a csúfos megoldásra azonban csak azért volt szüksége, mert a riporter meglepte azzal, hogy saját kanalat hozott neki.

Magyar barátaimtól tudom, hogy Budapesten augusztus Egy kereskedelmi TV-csatornának adott interjúban Uri Geller bejelentette, hogy augusztus én ő is jelen lesz az eseményen. Természetesen azt is tudom, hogy a híres Farkas Helga-ügy óta Magyarországon Gellernek ugyancsak kicsi a tekintélye. Ez volt az az eset, amikor egy tehetős vállalkozó lányát elrabolták, és a család Geller segítségét kérte lányuk visszaszerzéséhez. Majd felvette honoráriumát és dolga végeztével távozott.

Nézzük csak meg egy korábbi videóját, melyben nem csak meghajlít, de el is tör egy merőkanalat. A felvételen nél nézzük meg jól a kanál szárát a felső csavarnál. Jól láthatjuk rajta a repedést.

Uri Geller — Ügyesnek ügyes! Uri Geller. A naaagy varázsló. Megnyerő külsejű, ápolt férfi, de olyan csiklandós tájszólása van egyébként avatottak szerint angolul ismintha legalább is valamelyik északi falunkból gyött vóna szekéren. Igaz, a Jóska bácsi se nem hajlít kanalat, se nem javít órát, viszont bűvészeket megszégyenítő módon bánik a digitális mérleggel hozzá se ér a párizsi, mégis hatvan dekát mutat.

Aztán nézzük meg a felvétel végét, ahol a simogatás hatására elválik uri geller kanál feje a szárától. Egész meglepő módon pont ott, ahol a repedés "be volt készítve" a trükk előtt.

Uri Geller Tries to Bend the iPhone 6

Hát nem meglepő? Ha tetszett, oszd meg:.

Együtt tettek tisztelgő repülést német és izraeli katonai gépek az egykori dachaui lágernél Együtt hajtott végre tisztelgő repülést kedden a német Luftwaffe és az izraeli IAF légierő Németországban a dachaui egykori náci koncentrációs tábornál - írja az MTI. Az egység két német Eurofighter és két izraeli Fos vadászgépből, uri geller egy általuk kísért izraeli Gulfstream Ges személyszállító gépből állt, amelyen a Luftwaffe és az IAF vezetője, Ingo Gerhartz altábornagy és Amikam Norkin tábornok utazott. Az egység elhúzott az es müncheni olimpián izraeli sportolók ellen végrehajtott palesztin terrorista akció egyik helyszíne, a Dachauhoz közeli Fürtstenfeldbruck légi támaszpont felett is. A közös repüléssel így egyszerre tisztelegtek a holokauszt és a terror áldozatai előtt. A formáció a Luftwaffe lechfeldi repülőterén landolt, ahonnan Uri geller Gerhartz és Amikam Norkin egy német-izraeli katonai küldöttség élén a dachaui egykori koncentrációs tábornál működő emlékhelyre utazott és koszorút helyezett el a náci diktatúra idején a lágerbe hurcolt százezrek tiszteletére.