Pörög a kilépés-számláló: sok jobbikos követheti Toroczkait

Kilép számláló

WOT: Előrenyomulás

Hírek - Aktuális Ez a cikk több kilép számláló egy éves információkat tartalmaz! A korábban kilépett két település közül Gyöngyöspata már ismét tagja, Gyöngyössolymos pedig jövő év január elsejétől lesz tagja a Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulásnak.

hogyan lehet leszokni az otthoni dohányzásról

Kisnána viszont most döntött úgy, hogy tagságát megszünteti, és kilép a társulásból. Többek között ezt tárgyalták meg a települések vezetői a mai kistérségi ülésen, amelyen bemutatkozott a helyi TDM, és a települések csatlakozási lehetőségeiről adtak tájékoztatást.

Kapcsolódó tartalom

A törvényi előírásoknak megfelelően költségvetés módosítást és méltányossági kérelmeket tárgyaltak meg a települések vezetői a mai kistérségi ülésen. Szó esett egy új pályázat kiírásáról is, hiszen a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ igazgatói mandátuma ez év kilép számláló lejár, a benyújtott pályázatokat a bizottság közösen fogja átnézni.

kilép számláló mielőtt nagyböjt leszokni a dohányzásról

Ahogyan a korábbi ülésen egy újonnan csatlakozott települést, Gyöngyöspatát köszöntötték, most Gyöngyössolymos döntött úgy, hogy ismét tagja lesz a Gyöngyös Körzete Kistérség Többcélú Társulásnak. Hiesz György polgármester szerint a tagság rengeteg előnnyel jár a községek számára, ezért is üdvözli, ha újabb településsel bővül a társulás.

kilép számláló Szeretném, ha abbahagyná a dohányzást

Kisnána viszont most a kilépését jelentette be anyagi okokra hivatkozva. A kistelepüléseknél viszont nagyon sok szolgáltatás nem kötelező. A társuláson belül viszont nagyon jutányosan megkapja ezeket a szolgáltatásokat — fogalmazott Hiesz György polgármester.

kilép számláló

A kistérségi ülésen a települések orvosi ügyeleteinek helyzetét is tárgyalták. Gyöngyösön 24 órás, vidéken pedig 16 órás orvosi ügyelet működik, ám az orvoshiány miatt egyre nehezebb helyzetbe kerülnek az ügyeletek. A testület a probléma megoldására már júniusban döntést hozott.

kilép számláló dohányzás és egészségügyi nikotin-függőség kezelése

Ez már most szeptembertől életbe lépett, illetve visszamenőlegesen majd júniustól egy emeltszintű díjat tudunk az orvosoknak fizetni, reméljük, hogy ez, egy picit segít ezen a rossz helyzeten — tette hozzá a polgármester. A most, több mint hetven tagot számláló Egyesület szeretné, ha minden mátrai település csatlakozna hozzájuk és közösen dolgoznának kilép számláló, kilép számláló térségünk magabiztosan tartsa a harmadik leglátogatottabb térség címet, vagy még előrébb kerüljön az országos listán.

Az Aktuális napi hírei.

dohányzótabletták használati utasítás a dohányzás ellen