Vélemények

Ne dohányozzon. Komárom-Esztergom Megyei Kormányhivatal

November én tengervizes orrspray gyermekeknek ne gyújtson rá!

  • A cél: ne dohányozzon az új generáció | DUOL
  • Így tettem le a cigit Leszokni a dohányzásról, hogy ne dohányozzon újra Az Aspirin® Protect-ről A dohányzásról le lehet szokni!
  • Amikor a dohányzás tüzet okoz - Magyar Tűzvédelem
  • Novák Krisztina [email protected] Május e dohányzásmentes világnap.
  • Varázslatosan gyógyul a tüdő a dohányzás abbahagyása után MTI

Horváth Ildikó hétfőn Budapesten, sajtótájékoztatón megjegyezte, még tíz nap van a világnapig, ami elegendő ne dohányozzon a dohányosoknak, hogy felkészüljenek a "kihívásra". A magyar ne dohányozzon 27 százaléka ne dohányozzon magát dohányosnak, és a dohányzás évvel rövidíti meg az életet, számos káros szövődménye ismert, ezért is fontos, hogy a leszokáshoz segítséget kapjanak az érintettek - mondta a tüdőgyógyász végzettségű államtitkár, aki megtévesztőnek tartja az e-cigaretta terjesztésében érdekelt cégek azon álláspontját, miszerint ezek a készítmények segítenek a dohányzásról leszokásban.

novorin orrcsepp vélemény ha abbahagyja a dohányzást, a fej fájhat

Hozzátette, ezzel szemben mára bizonyított, hogy ezek a termékek fenntartják a nikotinfüggőséget, valamint az úgynevezett hevített dohánytermékek sem alkalmasak a leszokásra.

Ledia Lazeri, az Egészségügyi Világszervezet WHO magyarországi irodavezetője is megerősítette, hogy az e-cigaretták nem segítenek hozzá a dohányzás elhagyásához. Az adatok szerint a fiatal korban e-cigit használók később nagy valószínűséggel rászoknak a hagyományos cigarettára.

megpróbált leszokni a dohányzásról dohányzási kódolás Kostroma-ban Ár

Kiemelte, a WHO üdvözli a magyar kormány ezirányú jogi szabályozását, amely a hagyományos és a dohánytermék-alternatívák használatát egységesen szabályozza. Arra buzdított mindenkit: csatlakozzon a "kihíváshoz" és egy napig ne dohányozzon, és így tegye meg az első lépést a leszokás felé.

Cselkó Zsuzsanna, az Országos Korányi Pulmonológiai Intézet szervezési és módszertani osztályának vezetője elmondta, Magyarországon a dohányzók 40 százaléka szeretne leszokni, de önerőből csak keveseknek sikerül.

Ne habozzon, és lépjen be a legjobb motivátorba, ha el akarja fejezni a dohányzást. Töltsd le a Ne dohányzást: 30 napos kihívást azonnal, és irányítsd át ezt a nemkívánatos szokást, távolítsd el az életedből! Ne dohányozzon: 30 napos kihívás a legjobb ingyenes rossz szokáskövető alkalmazás, amely lehetővé teszi, hogy legyőzze a függőséget.

A leszokási hajlandóság 50 év körül kezd el erősödni, amikor már egyéb egészségügyi probléma is jelentkezik. A leszokásban segítséget nyújt a "Gond?

leszokni a dohányzásról, hogyan lehet megszabadulni tőle

Egy szál se! A szakember szerint a leszokás egyéni döntés, nehéz vállalás, de szakszerű segítséggel lehetséges.

Miért ne cigarettázzunk?