JutaVit izotóniás tengervizes orrspray 100ml

Orrspray tengervizes

orrspray tengervizes hogyan lehet elhagyni a dohányzást nővére

Részletek A JutaVit izotóniás tengervíz tartalmú oldat biztonságos használatot nyújt felnőttek és gyermekek számára. Atlanti óceánból származó természetes tengervizet és orrspray tengervizes ásványi anyagokat tartalmaz.

  1. Mire jók a tengeri sós orrsprayk?
  2. JutaVit Izotóniás Tengervizes Baby orrspray

A JutaVit izotóniás tengervíz készítményt az orr napi higiéniájának megőrzésére és normális működésének fenntartására tervezték. Természetes tengervíz tartalma hozzájárul az orr sűrű váladékának elvékonyításához, mely enyhülést hoz az orrnyálkahártyára, hideg időjárás és allergiás időszakok idején.

Mikroporlasztású, steril, fiziológiás izotóniás tengervizet tartalmazó, gyógyszernek nem minősülő gyógyhatású készítmény, melynek hatását szakirodalmi adatok igazolják.

Kiöblíti az allergén és egyéb porokat, valamint megkönnyíti a légzést. Rendszeres orrspray tengervizes javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását terjedését.

orrspray tengervizes a legjobb gyógyszer a leszokásról

Rendszeres használata javítja az orrnyálkahártya hidratáltságát, így hatékonyan megakadályozza a bakteriális, vírusos fertőzések és allergiák kialakulását, terjedését. Adagolás Felnőtteknek naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

Gyermekeknek 6 hónapos kortól naponta két-három alkalommal befújás mindkét orrlyukba.

Hogyan kell alkalmazni a Lolipuffin® Aqua tengervizes orrspray-t? Mindkét orrnyílásba befújást kell alkalmazni, naponta szor vagy szükség szerint akár több alkalommal is.

Figyelmeztetés Az edényben túlnyomás uralkodik, hő hatására megrepedhet. Hőtől, forró felületektől, szikrától, nyílt lángtól és más gyújtóforrástól távol tartandó.

miért nem tudja abbahagyni a dohányzást azonnal

Tilos a dohányzás. Ne lyukassza ki vagy égesse el, még használat után sem.

Tudta-e Ön? A koronavírusról Koronavírusok: Ez egy olyan víruscsalád, amely mind emberekben ,mind pedig állatokban megbetegedéseket okozhat. A koronavírusok okozta emberi megbetegedések súlyossága esetenként eltérő: a klinikai kép az enyhe, hétköznapi náthától a súlyosabb légúti megbetegedésig terjedhet. Az aranyér és visszér Az aranyérbetegség és a visszérbetegség is olyan, a vénás rendszert érintő kórfolyamat, amik az életmód változtatás orrspray tengervizes - a kezdeti fázisban- gyógyszeres kezeléssel is karbantarthatók.

Napfénytől védendő. Nem érheti 50C hőmérsékletet meghaladó hő.

Mire jók a tengeri sós orrsprayk?

Gyermekektől elzárva tartandó. Atlanti óceánból származó természetes tengeri sós víz, ioncserélt víz. Tovább olvasom.