Csupa hasznos

Strand terhesen

strand terhesen

Szerintem hallgass Édesanyádra, Ő nem akar Neked rosszat! Én most nyáron nem mentem vízbe,a kétévesemet apa vitte a vízbe,én meg őriztem a cuccot és pihentem az árnyékban. Ha viszont nyitva van a méhszáj, akkor nem érdemes sehol sem pancsolni.

Terhestorna otthon 1. Keringés fokozás 14 percben Belényi Beával (14 minute pregnant workout)

Meleg vízbe soha nem ültem bele, főleg nem mondjuk egy strandon. Otthon kádban valaki beül de nem forró vízbeén ezt sem mertem. Strand terhesen mentem is szülni nem tudom emiatt, de lehetséges. Korai terhesen én mégis strandoltam,mivel tengerpart nincs a közelben!

Kapcsolódó háttéranyagok

Nem lett semmi bajom lehet szerencsém volt. Azt mondta, hogy termál víz, és hasonlók tilos, strand terhesen a magas hómérséklet nem tesz jót a babának.

a hold, hogy abbahagyja a dohányzást Promóció leszokni a dohányzásról

Strandolni lehet, de mivel nagyon sok ember mindenféle fertőzésével elmegy strand terhesen, így nem nagyon ajánlja, inkább a természetes vizeket részesítsem előnybe, ott kisebb a fertőzés veszély. Viszont ha kinyílott a méhszáj, akkor tilos bármilyen fürdőzés strand, tó, tenger.

Kora tehesség-strand?

Én ezeket a tanácsokat betartva tengerben fürödtem, strandon nem, nem is lett semmi gond. Jó melegek voltak és mentünk volna strandra. Én a szülész dokimtól kérdeztem,hogy mehetek-e. Ő azt mondta,hogy nem javasolja,mert a méhszájon át feljuthatnak a bacik és fertőzéseket valamint koraszülést okozhat.

strand terhesen

De mindenki azt csinál amit akar! Én nem mentem,mert féltettem a babám. Az egyik ismerősöm viszont ment és röhögött rajtam,hogy én nem merek menni.

5 +1 hűsítő tipp kismamáknak

Én a dokimra hallgattam. Én most várom a másodikat, és az elsővel járunk babaúszásra. Megkérdeztem a dokit, hogy járhatunk-e tovább, azt mondta, hogy semmi akadálya. De azért írt fel hüvelyöblítőt intim zuhanyamit ha akarok használhatok.

  • Osztályok a dohányzás veszélyeiről
  • Dohányzás utáni következmények
  • Dohányzási kódolás komsomolsk on amur
  • Olvassa el a dohányzásról való leszokás módjait
  • Strand terhesen, Csupa hasznos Alultápláltságot jelent.
  • Hogyan leszoktam a dohányzásról és mi történt
  • A nyári strandszezonban merül fel a kérdés: Strandolhat-e a kismama a Balatonnál?